Gesturile mici fac uneori mai mutl decat altceva. O simpla vorba, insa spuna cu crezare, cu adevarat, o mangaiere, o imbratisare a celui care se simte la pamant fac uneori ca poate perceptia cel putin de moment sa ajute la o stare mai buna. Iata cazul a doua femei care au ramas mute de uimire la ceea ce au patit si ca drept multumire nu au putut decat sa impartaseasca patania, stranie oarecum pentru ca neasteptatul of face in asa fel.

 

Cu sotul plecat in armata o sotie de militar traia o zi obisnuita a vietii sale. Mergea la cumparaturi si nimic nu avea sa ii dea de banuit ce va urma. Marea sa surprinza a fost in momentul in care a observat ca pe parbrizul masinii era un bilet si un plic cu bani. Barbatul care face acest gest deosebit era veteran. Intelegand- printr-un sticker al masinii- situatia sotului a considerat ca in viata grea a femeii o bucurie mica ar putea sa o faca sa simta pentru moment mai putin lipsa celui drag. Un caz similar a fost al unei femei care ajutand un batranel sa treaca strada a fost observata de un alt cetatean care a rasplatit-o pentru gestul facut. Cativa dolari pentru o masa in oras, un gest pe cat de neasteptat pe atat de generos si de apreciat.

 

Cand te gandesti uneori ca te lupti cu cei din jurul tau pentru un loc de parcare, pentru locul de asteptat la o coada si sunt atat de multe altele pentru care sa te preocupi…Sunt lucruri pe care nu le intelegem sau poate nu le valorificam cum ar trebui. Pana nu te afli in situatia in care ai nevoie de ajutor, pana cand nu ai contact cu lumea in anumite situatii nu vei putea nici aprecia un gest de omenie.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *