servicii de masaj erotic din Bucuresti la un alt nivel

Servicii de masaj erotic în București la un alt nivel oferite de Salon Artemis – fă o programare!

Momentele de relaxare și de răsfăț sunt cruciale pentru toată lumea. Având un program încărcat atât la birou, cât și acasă, atunci când ai liber dorești să le lași pe acestea în spate și să te bucuri de liniște. În ultima vreme masajele, fie ele anticelulitice sau de relaxare, au acaparat atenția publicului. S-a descoperit un interes considerabil pentru acestea, iar ofertele continuă să apară.

Un altfel de masaj, preferat în mare măsură de domni, este pe val. Masajul erotic, căci despre el este vorba, mulțumește și oferă gusturile pretențioase. Dacă dorești să încerci un astfel de masaj află că poți beneficia de servicii de masaj erotic din Bucuresti la un alt nivel la salon Artemis. Aici vei avea parte de profesionalism din partea maseuzelor care te vor încânta totodată cu forme provocatoare.

Una, două sau trei maseuze, tu câte alegi?

Un masaj în compania maseuzelor din cadrul Artemis te va relaxa și îți va oferi șansa de a beneficia de o experiență inedită. Poți alege masajul cu una, două sau chiar trei maseuze, alegerea îți aparține. Indiferent de câte maseuze alegi pentru masajul tău, tehnica este aceeași.

Dacă optezi pentru un masaj cu ulei de argan trebuie să știi că acesta are anumite beneficii pentru piele. Reduce ridurile, relaxează pielea și previne apariția vergeturilor. Arganul este cunoscut pentru proprietățile sale asupra pielii, iar maseuzele de la salonul Artemis cunosc acest lucru.

Un alt tip de masaj de care poți să profiți este masajul în cuplu. O experiență de care puteți beneficia amândoi, pentru a vă putea consolida relația. Trece acest masaj pe lista de to do a cuplului și stabilește o programare. Și în cadrul acestui masaj poți selecta opțiunea cu două maseuze plus extra timp. Nu ai nimic de pierdut, iar partenera ta va avea parte de un masaj relaxant.

Masajul cu duș asistat sau masajul VIP, oferta este una bogată

În cadrul salonului Artemis poți alege masajul dorit  plus opțiunea de extra timp. Astfel poți opta pentru un masaj nud sau topless pe de care să profiți mai mult timp. În cazul în care dorești să ai parte de compania maseuzei un timp îndelungat optează pentru masajul cu duș asistat. Experiența ta se va prelungi, iar timpul petrecut împreună te va face să te reprogramezi în viitor.

În cazul în care ești o fire mai introvertită, dar totuși dorești un masaj erotic, află că acesta se poate desfășura și în cadrul unui hotel. Trebuie doar să specifici acest lucru, iar maseuza se va deplasa cu toate cele necesare masajului la hotel. Vei fi taxat în plus pentru acest serviciu, dar toată experiența te va mulțumi.

Salon Artemis dispune de maseuze atrăgătoare, formele voluptoase te vor cuceri instant. În pagina oficială masajclub.ro ai disponibilă galeria foto pentru a vedea maseuzele. Alege-ți preferata și vino în salon să o cunoști. Vei avea parte de o experiență inedită și de companie plăcută pentru a-ți aduce aminte cu drag de acest masaj.

Contact:

0727 861 111

contact@masajclub.ro

Articole create 416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus