Fara bariere in lumea modei- modelul androgin

 

Sfidand diferenta vizibila dintre femei si barbati modelele de tip androgin sunt raritati spectaculoase. Sunt multe elemente care determina un model sa fie categorizat astfel si in primul rand este natura, gena in sine care ofera o astfel de transformare. Ce este mai exact modelul androgin? Acel barbat care se poate usor transforma in femeie, doar vizual vorbind. Si cu multe artificii in acest sens rezultatul este unul uimitor.

 

Daca te intrebi care este rostul, sa apelezi la un model androgin raspunsul tine de partea de adaptare la mediu. Este adevarat ca partea de feminitate nu este o copie fidela la un model androgin insa cu tehnici de ajutor in acest sens se poate reusi si cu mult peste ceea ce te gandesti a fi un barbat aproape travestit. Un model androgin este inzestrat cu trasaturi fine care fac o diferenta la prima vedere intre barbat si femeie nu este una notabila. Revenind la partea de avantaj cand vine vorba de moda un model androgin acelasi model poate purta hainele de prezentare pentru ambele categorii. Si cu siguranta farmecul in sine a modelului vine ca un plus pentru intreaga activitate.

 

Exista povesti de succes in acest sens si cum ar fi altfel cand ineditul situatiei vine o data si cu acceptabilitatea celui care realizeaza puterea esteticului. Nu multi sunt cei care se numara in randul modelelor androgine si in plus este vorba de domeniul de activitate caci descoperiti timpuriu imbratiseaza aceasta meseriecu interes. Altii raman la gradul de admiratie a celor din jur pentru ca greu constientizeaza natura lor, un pic controversata din punct de vedere al trasaturilor si a modului de a se trasforma, de a fi cameleonic.

 

Si mai controversat este ca prin implicatia meseriei feminitatea ar trebui dedusa si inspirata prin toti porii. Un model androgin din Bosnia declara ca uneori se simte ca barbat ceea ce prin natura este insa de multe ori se simte femeie. Si daca e vorba de orintarea sexuala acest aspect nu are importanta in lumea de fashion; insa femeile cred ca sunt cu mult mai bucuroase sa afle in randul barbatilor cineva care le intelege mai bine.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus