Ziua cand frumusetea te ocoleste

Exista zile cand nu te simti la fel de bine, de implinita sau sigura pe tine ca oricand. Sunt zile cand si oboseala isi spune cuvantul. Dar tu esti aceeasi minus zambetul de pe buze, nu? De fapt pe langa faptul ca frumusetea este relativa exista o zi cand pur si simplu aceasta lipseste cu desavarsire. Este posibil?

O companie de produse cosmetice a realizat un studiu pe aceasta teme si a scos la iveala faptul ca miercurea nu este o zi favorabila pentru femei. Sau cel putin pentru cele care nu respecta anumite reguli. Si mai exact decat atat totul se intampla si la o ora exacta, 15.30. Motivele difera insa se rezuma la aceeasi poveste, a lipsei de grija si atentie pentru felul in care isi traiesc viata.

Un prim motiv ar fi acela al lipsei de somn. Somnul suficient pentru o femeie este cu o ora in plus fata de barbati. Si cand asta nu se respecta este mai mult decat probabil sa te trezesti miercuri mai putin frumoasa. Celulele nu se regenereaza cum ar trebui si asta este vizibil in stralucirea fetei, pe tenul tau. Un alt motiv este consumul de alcool.

Explicatia este una logica si anume ceea ce vei consuma isi va arata efectul in cateva ore. Studiul spune ca dureaza 72 de ore pana cand organismul sa isi arate efectele din acest punct de vedere. Si de vreme ce toxinele si zaharul suprasolicita organismul miercuri este timpul cel mai favorit pentru ca partial frumusetea ta sa fie afectata.

Remediul? Cum celulele nu se pot reface cand aspecte de genul lipsei de somn sau o alimentatie proasta intervin remediul este asa cum cei care au facut studiul spun, sexul. Si din nou surprinzator este faptul ca femeile au sanse mai mari ca miercurea sa nu fie la fel de frumoase de vreme ce marea majoritate declara ca in viata intima activitatea este frecventa joia.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus