“Welcome to Mamaia”- capitolul de promovare a statiunii

O data cu un nou sezon estival turismul este din nou greu incercat. Romanul incearca sa il promoveze, uneori mai bine, alteori mai putin inspirat si din lungul sir de astfel de activitati pe plan muzical Mamaia se bucura de o preocupare intesa de a o face mult mai cunoscuta ca pana acum. estita prin opulenta, prin lumea buna care prefera aceasta statiune Mamaia incanta cu partea sa moderna, cu distractie fara margini. Si ca totul sa fie in stil modern s-a dorit un clip de promovare, o melodie specifica care sa aduca un plus in turismul pe litoralul romanesc.

 

In colaborare cu Loredana Groza, alaturi de Radu Mazare care apare in clip cu o prestanta de salvamar clipul intitulat “Welcome to Mamaia” este antrenat, plin de energie si culoare, asa cum se doreste sa se defineasca statiunea in sine unde sunt asteptati turistii. Cum chiar Radu Mazare a declarat se crede ca nu va fi o melodie adorata pentru zona de cluburi. Cu inventivitatea celor care s-au gandit la o astfel de prezentare poate ca o varianta remixata isi va face loc totusi si prin cluburi.

 

Indiferent cat de mult va fi placuta sau nu de public melodia va prinde totusi la public. O simpla reclama te face sa fredonezi si tu putin cate putin de fiecare data astfel ca acest efect va fi simtit si prin aceasta idee de promovare. Se bazeaza pe colaborarea cu nume sonore, pe ideea de distractie, exact ceea ce orice turist cauta cand vine vorba de un sejur la mare. Cum s-a ajuns aici? Inventivul Radu Mazare s-a gandit ca marile statiuni ale lumii au ajuns in topuri prin melodii specifice si atunci de ce nu ar putea si Mamaia sa fie la fel?

 

Succesul va veni curand, sondajele vor arata asta. Si pana atunci Mamaia este prima statiune de pe litoralul romanesc care se bucura de popularitate in sensul in care este tema unei melodii si clip.

 

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus