Weekend-uri fara internet

Intr-o societate in care internetul insemna totul, lipsa lui e vazuta de multe ori ca un dezastru. Totusi, indraznesc sa spun ca am incercat cateva weekend-uri fara internet si rezultatul a fost unul de exceptie. Ce imi place sa fac in weekend-uri aflati mai incolo. Pentru inceput insa, discutam de aceasta idee a weekend-urilor fara internet.

Foarte multi se speri numai auzind ca ar putea ramane doua zile fara internet. Bineinteles, dezastrul nu e atat de mare pe cum suna. Vei spune ca ai nevoie de mail, de facebook, de comunicare, de stiri insa eu iti voi aminti un lucru pe care cred ca l-ai uitat: weekend-ul e al tau, nu al scolii, facultatii, al locului de munca.

Ei bine, daca e al tau si stii asta, te asigur ca nu ai nevoie de internet pentru a te bucura de el. Ce faci intr-un weekend fara internet?

Uite, luam exemplul unei zile ca cele de astazi (ciudat, e sambata si am internet). Astazi da insa de multe ori, imi doresc weekend-uri fara internet. Ce faci?

Pentru inceput, ai putea sa iesi la o plimbare cu prietenii intr-un loc in care nu ai fost si nu, nu trebuie sa fie mall-ul chiar daca printr-o conjunctura extrem de dubioasa nu ai ajuns niciodata acolo.

Pur si simplu, iesi pe un deal, mergi pe un munte, mergi intr-o drumetie. Cauta daca nu un loc apropiat de tine si mergi o jumatate de zi la un strand sau la o piscina. Incearca mancarea intr-un restaurant in care nu ai mancat. Intra intr-un anticariat si pur si simplu citeste 10 pagini acolo, in picioare. Cumpara-ti o carte si citeste doua ore seara, in pat, cu o cana de ceai langa tine.

Nu ai nevoie de internet si nu, nu trebuie sa iti dai check in la tine acasa, citind Paulo Coelho, chiar daca ai crede ca asa e normal. Weekend fara internet!

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus