website-uri educativewebsite-uri educative

Do It Yourself. Acest program site web te poate coplesi cu numarul de proiecte de invatare a cum poti face lucruri de unul singur intr-o forma foarte simpla si usor de inteles si de citit. Este momentul sa devii acel abat sa acea femeie buna la toate care sa stie ce sa faca in orice moment dificil si problematic.

Instructables. Aceasta este o comunitate online cu tot feul de instructiuni pas cu pas desre cum poti sa faci si sa rezolvi aproape orice. Este imposibil sa intri pe acest ste si sa iesi fara a fi invatat ceva util si nou. Verifica-l si incearca-l si cu sigranta nu vei fi dezamagit.

UnplugTheTV. Acest program tine de un site care iti va oeri tot felul de programe si de filme si video-uri la care sa privesti, care iti vor aduce numai beneficii pentru minte, in loc de programele nefolositoare si tampite de la TV. O idee foarte buna pentru societatea noastra iar stilul de executie pare sa se potriveasca foarte bine. Continutul nu este mereu garantat ca va fi cel mai bun, insa mereu va fi mai folositor si mai bun decat ceea ce se da la TV.

AboveTopSecret. Noile surse de informatii alternative de aici sunt bogate in tot felul de invataninte si cunostinte de pus in aplicare. Nu te limita in a vedea evenimentele din intreaga lume dintr-o singura perspectiva, exploreaza mereu si alte optiuni, Verifica sursele si trage concluziile de unul singur.

Divine Society. Un site similar cu AboveTopSecret, unde o multitudine de articole interesante din toata lumea si pe tot felul de subiecte sunt postate zi de zi. Tot ceea ce tine de la politica si pana la religie este acoperit aici, asadar se merita a explora in fiecare zi cate putin acest website folositor.

Asadar acum ai vazut unele dintre cele mai inteligente siteuri din lume care te pot ajuta sa devii mai priceput si mai inteligent in scurt timp. Foloseste-te de ele si da mai departe.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *