vise

Daca visezi oameni morti, de exemplu, nu ignora acest vis. Desigur, poate sa para destul de infricosator, insa daca ii vei acorda suficienta atentie, atunci poate ca iti vei da seama de ceva ce se intampla in viata ta. Fie ca este cineva care a fost foarte apropiat de tine, parinte, bunic, sora, frate sau sotul, sau pur si simplu un coleg de munca sau vecinul, atunci s-ar putea ca acest vis sa ie instiinteze despre ceva anume.

Visele acestea incearca sa te faca sa iti dai seama de greselile pe care le poti comite sau sa eviti tocmai ce au gresit oamenii dragi care sunt morti. Sau, aceste vise, pur si simplu, incearca sa te sfatuiasca intr-un anumit fel. Crezi sau nu, bunicii nostri morti vin in gandurile tale si iti spun ceea ce ai putea face mai bine. Cu toate ca nu este ceva atat de placut poate, desi in unele cazuri, a fi vizitat in vise de cei dragi morti, poate fi o experienta emotionanta. Si este bine sa nu ignori aceste vise. La noi, se mai spune ca, daca visezi persoane moarte, ar trebui sa dai cat mai repede de pomana de sufletele lor.

Visezi cadere in gol. Acest vis constituie o provocare si iti sugereaza ca ai pierdut controlul asupra vietii tale. Est prins in niste situatii neplacute si nu stii ce sa faci, ramanand incurcat in toate itele vietii. Poate ca esti gelos si suparata pe cineva, si inca nu ai iertat acea persoana, sau poate ca esti in cautare de razbunare sau nu esri multumit de viata ta, este important sa iti dai seama de aceste lucruri si sa le recunosti.

Subconstientul tau incearca sa te ajute, adica tu incerci sa te ajuti pe tine insuti. Visele despre zbor sunt un semn de avertisment, de cele mai multe ori.

De Admin