Viata de vedeta

Cu un gram de superficialitate caci la televizor sau in concerte artistul este o imagine agreabila si fara banuieli a vietii de dincolo de scena viata de vedeta este invidiata fara doar si poate de multi. Insa dincolo de ceea ce noi vedem la exterior vedetele, artisitii duc o viata normala, cu probleme si suparari. Poate ca partea financiara nu este cea care sa vina cu batai de cap insa perfectiunea nu exista.

Un bun exemplu a ceea ce viata de vedeta este il reprezinta Alexandra Stan, cea care dupa succesul Inna a patruns pe piata muzicala straina cu un succes nebun. Ultimul scandal- si de fapt singurul in care artista a fost implicata- si cel care a zguduit o lume intreaga vine cu o poveste zbuciumata si cu imagine sifonata. Ea, plina de vanatai, batuta in adevaratul sens al cuvantului; el, declarara pe retele de socializare ca artista a suferit un accident si este in recuperare.

CU o poveste tulburatoare care scoate la iveala si o poveste de dragoste concluzia ramane aceeasi; cu sau fara o poveste de iubire in spate el manager si ea artist, indiferent de diferenta de statut, bani sau varsta umilinta pe care a indurat-o, bataia in sine, durerea si socul psihic nu trebuia sa existe. Luand in calcul si ce vedeta este Alexandra Stan imaginea sa are de pierdut. Chiar ea declara ca a pierdut concerte din aceasta cauza, ca acest episod a adus o pata de imagine caci cine isi doreste o echipa in care se bat intre ei.

Viata de vedeta nu este una atat de spectaculoasa pe cat se pare intr-o oarecare masura. Cand vine vorba de viata in sine, de ceea ce traiesti si cum, cu impresari care vor sa profite mai mult, cu o echipa care exploreaza la maxim artistul pana si banii sunt un motiv de disputa.

 

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus