Cu un gram de superficialitate caci la televizor sau in concerte artistul este o imagine agreabila si fara banuieli a vietii de dincolo de scena viata de vedeta este invidiata fara doar si poate de multi. Insa dincolo de ceea ce noi vedem la exterior vedetele, artisitii duc o viata normala, cu probleme si suparari. Poate ca partea financiara nu este cea care sa vina cu batai de cap insa perfectiunea nu exista.

Un bun exemplu a ceea ce viata de vedeta este il reprezinta Alexandra Stan, cea care dupa succesul Inna a patruns pe piata muzicala straina cu un succes nebun. Ultimul scandal- si de fapt singurul in care artista a fost implicata- si cel care a zguduit o lume intreaga vine cu o poveste zbuciumata si cu imagine sifonata. Ea, plina de vanatai, batuta in adevaratul sens al cuvantului; el, declarara pe retele de socializare ca artista a suferit un accident si este in recuperare.

CU o poveste tulburatoare care scoate la iveala si o poveste de dragoste concluzia ramane aceeasi; cu sau fara o poveste de iubire in spate el manager si ea artist, indiferent de diferenta de statut, bani sau varsta umilinta pe care a indurat-o, bataia in sine, durerea si socul psihic nu trebuia sa existe. Luand in calcul si ce vedeta este Alexandra Stan imaginea sa are de pierdut. Chiar ea declara ca a pierdut concerte din aceasta cauza, ca acest episod a adus o pata de imagine caci cine isi doreste o echipa in care se bat intre ei.

Viata de vedeta nu este una atat de spectaculoasa pe cat se pare intr-o oarecare masura. Cand vine vorba de viata in sine, de ceea ce traiesti si cum, cu impresari care vor sa profite mai mult, cu o echipa care exploreaza la maxim artistul pana si banii sunt un motiv de disputa.

 

De Admin