vespa

Vespa 946 Emporio Armani

De cand a fost lansata, in urma cu doi ani, Vespa 946 si-a pastrat locul in topurile gamei Piaggio. Asa ca, daca esti un impatimit al modei si vrei ca un brand de renume sa poarte numele vehiculului cu care circuli, Vespa 946 este cea mai buna alegere.

O colaborare intre doua branduri simbol ale Italiei, noul scuter ia forma modelului 940 si imbraca o semnatura marca Armani. De la paleta de culori pana la brandul renumit, ofera editiei limitate de scutere un model curat cu un stil de identificare unic.

Vespa 946 Emporio Armani este imbracata intr-o combinatie speciala de nuante de gri cu indicii subtile de verde care sunt vizibile numai in anumite cconditii de lumina. Toate partile metalice sunt produse folosind tratamente speciale si acoperite cu un finisaj de satin, creand un efect de contrast cu celelalte piese ale scuterului.

Specificatiile scuterului

In cea mai mare parte a sa, scuterul este asemeni unui model 946, cu un motor in 4 timpi, cilindri de aluminiu, controale electronice, discuri de frana duble, sistem de franare ABS cu doua canale si roti cu dimensiunea de 12 inch. Alte caracteristici includ finisaje din piele maro si accesorii speciale de lux. Capacitatile tehnice sunt exploatate la maxim, vehiculul fiind compatibil cu orice smartphone, prin Bluetooth.

Asemenea colectiilor vestimentare asociate cu marca Armani, exteriorul noului scuter, dominat de culori reci, este elegant si subtil, avand la baza liniile clasice Vespa. Deasupra farului este plasat logo-ul Armani reprezentat de un vultur, simbol vizibil discret si pe lateralele scuterului.

In ceea ce priveste scuterul in sine, acesta este o productie limitata, iar pretul sau ar putea ajunge si pana la 13.000 de euro fara accesorii. Armani pregateste si o colectie vestimentara compatibila cu acest vehicul care, optional, va fi livrat alaturi de o geanta din piele.

Articole create 416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus