Twitter vanzariTwitter vanzari

Tweet-uri cu promotii de vanzari. A face postari pe Twitter despre promotiile de vanzari si despre ofertele speciale este o modalitate grozava de a conduce vanzarile afacerii tale catre succes. Peste 90% dintre userii de Twitter au afirmat faptul ca urmaresc afacerile pe Twitter pentru a beneficia de discounturi si de promotii. Asadar, pentru a conduce la cat mai mute vanzari, ofera-le oamenilor ceea ce cauta si isi doresc! Tine minte, totusi, faptul ca postarile promotionale ar trebui sa fie amestecate si combinate si cu alte tipuri de continut.

Foloseste cuvinte cheie pentru a prospecta pentru clienti. A cauta pe Twitter folosind cuvintele cheie este o modalitate grozava de a gasi useri care ar putea sa iti devina clienti. Unul dintre cele mai valoroase aspecte in legatura cu Twitter este faptul ca aceasta retea de socializare este atat de permisibila. Poti gasi clienti daca esti destul de destept in ceea ce priveste cautarea de cuvinte cheie si fraze cheie pe care oamenii le-ar folosi in cautarea de afaceri cum ar fi cea a ta.

Facand un pas mai departe, ascultarea sociala isi intra in rol. u aplicatii ca SocialCentiv, poti cauta userii de pe Twitter care isi exprima deja interesul in legatura cu produsele si serviciile tae si sa ajungi la ei pentru a-ti impartasi oferta speciala. Prin efectuarea acestui lucru, poti ajunge la oameni noi care poate ca altfel nu ar fi auzit de promotiile tale, si le poti oferi chiar ceea ce isi doresc. Este atat de simplu.

Twitter este o metoda fantastica pentruca afacerile sa dezvolte relatii bune cu cei care sunt numiti infuentatori cheie-indivizii care sunt vazuti drept experti in domeniile lor de activitate si care au un cuvant greu de spus si au urmaritori loiali sau chiar fani. Ca si componenta a relatiilor publice, afacerile ar trebui sa caute acei infuentatori chie majori din industria lor si sa ii tweet-uiti ori de cate ori au cate un continut interesant si relevant.

De Admin