Vanzari articole

Cateva sfaturi de la o serie de antreprenori de succes, ce ne vorbesc despre vanzarea unei companii.

Gandeste-te la ceea ce renunti

„Am avut achizitii multiple si am unit oportunitatile de-a lungul anilor, si am fost foarte aproape de vanzare. Dar in sfarsit am decis ca ceea ce vrem sa fie la conducerea propriului nostru viitor, decat sa oferim viitorul altora. Nu a fost o decizie usoara, dar a fost cea mai buna pentru noi.”

– Allie Siarto, Fare Oak

Uita-te la piata

„La 2 ani de implicare deja ma gandeam la urmatoarea mea miscare. Nu era din cauza ca nu-mi iubeam clientii sau ca nu ma bucuram de ceea ce fac, dar putea vedea deja niste gratii care ar putea limita potentialul de crestere. Cu acestea fiind spuse, era inca o decizie grea. Aceasta a fost prima mea afacere si intotdeauna am vrut sa construiesc o echipa in modul in care am facut-o cu aceasta companie. Cresterea timpurie a fost datorata in mare parte datorita econmiilor de la sursele de peste mari. Dar pe cand intrau mai multi jucatori pe piata si nisa noastra devenea mai mult un cartier, am realizat ca zilele de crestere in explozie nu vor tine pentru totdeauna. De aceea am decis sa aleg un vehicul mai bun pentru urmatorul pas al aventurii antreprenoriale ale mele. A fost decizia potrivita.”

– Matt Hunckler, Verge

Gandeste-te la timp

„Timpul este totul. Am vandut o companie dupa 42 de zile dupa ce am fost in afacere. Am reusit si am obtinut o oferta care avea sens. Regret acest lucru? Da. Numai la 3 luni am fost dat afara din companie. Dar am invatat ca anumite lucruri s-au intamplat cu un motiv. Dupa aceasta experienta, am fost capabil sa inteleg ce sa fac in aceste circumstante, asa ca urmatorul meu castig va fi de 10 ori mai bun.”

– John Rampton, Adogy

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *