SafariSafari

O vacanta in Safari nu este ieftine. Asa ca cea mai eficienta modalitate de a reduce costurile este sa calatoresti in afara sezonului. In timp ce preturile scad cu 40 % in Africa de Este si de Sud, poti sa fii sigur ca vei obtine tot ce este mai bun. Viziteaza rezerva nationala din Kenya, Masai Mara, Rezerva de jocuri private Samara si Parcul National de Elefanti Aldo, din Mai pana in septembrie, pana la parcul National Chobe din August pana in Octombrie, exploreaza o multime de astfel de parcuri.

Plaja

O vacanta la plaja este intotdeauna prin top 5 locuri de vacanta pentru cuplurile tinere. Soarele superb straluceste, apa rece si minunata plaja nisipoasa duce la o viata perfecta. Daca stai intr-un oras in care nu sunt deloc plaje, atunci ce astepti? Programeaza-ti un bilet la Hawaii, Tailanda, Australia, Grecia, Caraibe, Bora Bora, Aruba sau Fiji, sau mai mult decat atat condu pana la San Diego, Los Angeles, Insula Kiawah, Miami sau Sarasota. Distreaza-te jucand sporturi de plaja, mergand la inot, uitandu-te la balene sau pescuind. Poti sa faci o plimbare in razele lunii noaptea dupa cina, intinde-te pe plaja sau uita-te la cerul instelat, in timp ce bei o gura de vin infasurat intr-o patura.

Spa

Pentru o vacanta linistita, totusi relaxanta si care te intinereste, planuieste-ti o calatorie de weekend la spa si o destinatie de wellness. Cu camere pentru a face oaspetii sa se simta primiti si staff-ul gata sa te ajute in orice modalitate posibila cine poate refuza asa ceva. Spa la un centru, yoga pe plaja, mancaruri delicioase si in acelasi timp sanatoasa, ce ai putea vrea mai mult. Cele mai bune destinatii sunt unele in munti, la mare sau chiar in orasul vecin celui de-al tau. Depinzand de bugetul tau nu vei regreta o astfel de vacanta cu persoana iubita.

De Admin