ProductivitateO sa recunosc, sunt o victima a acestui lucru. Noi unelte de productivitate apar mai tot timpul, de la unelte ce iti administreaza lista pe care o ai de indeplinit intr-o zi, de la administratori de contacte, pana la unelte care iti aduc noi utilitati si pluginuri. Dar nu este productiv sa schimbi constant uneltele si sa te joci cu ele.

Cumparaturi online. Emag, Evomag, Altex, Amazon, Ebay si sute alte site-uri de cumparaturi online. Cel mai rau lucru despre aceste site-uri este nu numai ca petreci o multime de timp pe ele, dar vei sfarsi cheltuind si o multime de bani. Acesta este unul din motivele pentru care am renuntat la cardul de credit.

Sport.ro. Nu am fost un adept al sporturilor prea mult timp si un fan al fotbalului, insa sunt constient ca sunt o multime acolo care pot petrece o multime de timp in fiecare zi, verificand scorurile, statisticile fotbalului, uitandu-se la meciuri, utiandu-se la reluari de la goluri, citind comentarii si vorbind pe forumuri de sport. Fani ai sporturilor, fiti constienti ca ati putea avea o dependenta.

Site-uri amuzante. Cand gasesc site-uri amuzante, pot petrece foarte, dar foarte mult timp citind arhivele acestora. Daca nu ai intrat pe astfel de site-uri, nu intra decat daca ai timp. Site-urile de genul sunt 9gag sau pickztra.

Wikipedia. Unul din cele mai folositoare site-uri de pe planeta. De asemenea unul care poate provoca o dependenta, mai ales daca devii implicat in contribuirea la articolele postate acolo. Dar chiar si daca nu te imiplici, un articol duce la altul, care duce si el la randul lui altul, si s-a dus o zi.

Flickr. Oamenii au o multime de fotografii grozave acolo. Si mori de nerabdare sa le vezi pozele personale a prietenilor care navigheaza pe Flickr. O forma de dependenta a fotografiilor se numeste acest site.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *