EllenEllen

Ellen DeGeneres este o personalitate unica si formidabila, si o persoana cu totul diferita de toate acele celebritati carora li s-a urcat faima in cap si nu mai stiu de unde au pornit. Aceasta are propriul show de televiziune in cadrul caruia discuta tot felul de subiecte care devin virale intr-un timp record. Ellen este de asemenea si o femeie foarte faimoasa, dar si curajoasa si nu ii este teama de ceea ce poate spune lumea despre ea si despre alegerie ei.

Aceasta a avut curajul sa declare tare si raspicat ca este lebiana, chiar in cadrul propriei emisiuni si nu i-a pasat de ceea ce a spus lumea despre ea mai apoi. Raspunsurile din media au aparut imediat, dar ea nu a lasat prea multe de discutat oamenilor carcotasi si nu a mai avut de spus nimic referitor la asta.

Ellen iubeste sa danseze. Ellen DeGeneres este un fan al dansului; aceasta este viata ei si pasiunea ei cea mai mare. Ea este foarte buna la dansat si nu este deloc surprinzator acest lucru. Toate celebritatile care au venit in cadrul emisiunii ei au trebuit sa-si demonstreze pana la urma propriul talent la dans in cadrul fiecarui show. Acestea au invatat-o pe Ellen miscari noi sau ea insasi a fost invatata de ei sa faca alte tipuri de dansuri pe care nu le stiau.

Ellen are propria ei casa de inregistrari. Ellen este mereu in cautare de tinere talente ascunse care folosesc internetul si YouTube pentru a se lansa. Ellen are atat de mult succes la asta incat in anul 2010 aceasta si-a creat propria casa de inregistrari numita „Eleveneleven”. Insa nu a facut numai acest lucru! Cei mai talentati si mai deschisi la minte cantareti au primit ocazia sa fie adsi in cadrul show-ului ei pentru a fi prezentati audientei largi de acolo.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *