Cand a fi bucurestean inseamna si orgoliul pentru origini este de la sine inteles sa se doreasca o informare cu privire la aceasta locatie. Cu alte cuvinte sa nu citesti presa locala e ca si cand nu ai avea interes pentru ce se intampla in jurul tau. Dar si fara sa fii in acest caz informatia inseamna putere, sa cunosti cat mai multe, sa progresezi. Astfel ca bucuresteanul este locul in care sa gasesti toate acestea.

Iti spune inca de la bun inceput ca este blogul bucuresteanului adevarat. Pentru ca asa incepe totul. Insa in cele din urma nu exista „restrictii” la public. Se adreseaza unui public larg si asta pentru ca vine cu o diversitate de teme abordate. Un alt punct forte al sau de altfel. Mai concret aici sunt categorii de genul moderne, aspecte legate de sanatate, lucruri diverse.

Cu toate aceste aspecte blogul bucuresteanul nu se sfieste sa abordeze lucruri practice. Pentru a fi de folos la un moment dat si in viitor sa se ajunga la punctul in care aprecierea fata de acest blog este mai mare. Caci concret vorbind poate fi vorba despre interesul de a combate mahmureala. Afla care sunt metodele cele mai eficiente in acest caz. Sau care este avantajul de a cumpara carne de pui cu os, fara os, cu piele sau fara. De la riscul la care ne supunem zilnic prin consumul de pastile si pana la legatura intre modul in care dormim si ce reflecta asta in viata de zi cu zi, in cariera ai o sumedenie de informatii interesante pe care sa le descoperi.

Nu in ultimul rand ar trebui mentionat faptul ca acest blog este unul clar inedit si prin stilul sau, modul de abordare. Are o „stare” obiectiva si totusi este un formator de opinie.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *