program

Ultima ora de program

Cui nu-i place ultima ora din programul de munca? Mie da, foarte mult. Cand abia astept sa las deoparte scaunul, calculatorul de la birou si biroul in sine ma simt ca o pasare libera pe cer. Insa, nu este vorba doar despre usurarea ideii ca voi pleca acasa si voi putea face tot ceea ce imi doresc, ci este vorba despre atmosfera in sine care se formeaza cand mai ramanem doar cateva persoane in birou, dam muzica mai tare si ne apucam de treaba cu un drag si cu un sport cum rar mai vezi la niste angajati.

Muzica ma face sa ma simt mult mai relaxat si imi da o stare de euforie, mai ales cand este data mai tare si cand pot asculta exact ceea ce imi place mie. Iubesc sa pot da muzica tare la boxe si sa fie asa lumea plina de o senzatie de multumire si de fericire. De cele mai multe ori, in ultima ora de program nici nu ma mai pot concentra atat de tare la ceea ce am de facut, incat ma las purtat de val si vorbesc cu colegii despre iesiri, despre plecari in alte parti, dar mai ales despre ziua care a trecut, despre oameni si despre tot ceea ce s-a intamplat in weekend.

Este minunata aceasta ultima ora de program si chiar merita constita. Chiar daca tine de la ora 4 la 5 dupa masa, este ora mea preferata din zi si nu pot zice decatca o astept cu nerabdare. Nu este vorba ca nu imi place ceea ce fac la munca, ci este vorba despre ceea ce pot face dupa mai bine sau despre faptul ca te simti mai relaxat, mai liber si mai plin de energie ca oricand.

Insa, ce poate sa-ti placa mai mult decat ultima ora de program? faptul ca stii ca dupa acesta ultima ora de munca din zi, poti iesi nestingherit din cladire si poti zambi cu adevarat dupa o zi intreaga stiind ca iesi la intalnire cu cineva drag, cu colegii de la munca sau chiar cu sefii.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus