heylux

Tu unde te vezi in viitor? Eu, la studio Heylux

heyluxM-am gandit de multe ori cum imi va fi viitorul. M-am gandit de multe ori unde voi fi si ce voi face. Cred ca nu poti sti cu siguranta asta. Dar eu acum cred ca studio Heylux este locul ideal si locul unde mi-as dori sa continui. Un loc pe care l-am descoperit ca un loc de munca, dar acum este mai mult decat atat.

Studioul Heylux este in Iasi. Are poate anumite servicii pe care le gasesti si in alte parti, conditii de asemenea. Mi se pare normal ca intr-o echipa sa fie o ordine anume pentru ca lucrurile sa functioneze bine. Doar ca nici nu poti munci ca un rob sau ca un robotel. Asadar, la studioul Heylux exista lucruri care te avantajeaza.

Onoarea de a fi model

In primul rand, aici am descoperit ce inseamna sa fii respectata cu adevarat. Poate ca nici el, iubitul tau, nu te trateaza ca stand in puf, nu este alaturi de tine, nu te indruma atat de mult si de bine. Pur si simplu, acest studio porneste de la ideea ca femeia este divina, de admirat si nu merita un tratament de rea credinta. Nu te gandi ca sunt simple bibelouri ca puse in vitrina.

Poate ca nu vei intelege la adevarata valoare ceea ce voi spuheyluxne, dar fii atenta. Ai avut candva impresia ca seful tau te priveste altfel? Te gandesti ca lucrand intr-un mediu al barbatilor ochii lor sunt usor…admirativi? O femeie se va simti mereu stinghera cu privire la asta. Deci ce mi-a placut la studio Heylux este ca se lucreaza lejer, ca aici sunt fete si numai fete. Da, au o regula foarte bine stabilita si anume ca barbatii nu au ce cauta aici. Si cand spun stricta, chiar asa si este.

Mai mult decat atat, tot la studio Heylux am descoperit ce inseamna respectul cuvenit. Aici nu se pune problema sa se intarzie data de salariu, sa nu primesti cine stie ce bonus ce ti se promisese. Si ca sa vezi ce inseamna corectitudinea sa stii ca te platesc la zi. La final de tura, de fiecare data, ireprosabil.

Si am sa-ti spun si de ce consider ca in viitor ma vad tot aici. La studio Heylux am descoperit ceea ce nu credeam ca este poate posibil. Un loc de munca care imi permite sa lucrez lejer, sa castig bani si in egala masura sa ma distrez. Am timp sa le fac pe toate, sa ma heyluxbucur de ceea ce agonisesc si sa mai pun si bani la ciorap. Poti crede asta? In conditiile in care parintii mei spre exemplu, dupa ani de munca au un salariu de nimic, am ajuns sa ii intretin eu.

Sunt stapana pe mine, sunt sigura pe mine si mai cu seama sunt sigura ca aici imi doresc sa continui. Imi doresc ca timpul sa treaca incet, domol, pentru ca frumusetea mea sa fie in continuare de apreciat. Desi spun ei accepta si peste 30+ imi doresc sa opresc timpul in loc si sa ma bucur si mai mult de perioada aceasta. Pentru ca sunt implinita!

Articole create 413

9 comentarii la „Tu unde te vezi in viitor? Eu, la studio Heylux

  1. Nu știu cum altele pot sa stea 8-9 ore la munk într-un birou, jos în fund toată ziua și fără să se simtă stresate la maxim și ebervate la sf zilei..uite lamn..lucrez la videochat și am prog meu..banii mei..nu ma preseaza nime și pot sa îmi iau concediu cand vreau..

  2. ai dreptate Connie. Da nu toată lumea își permite sa muncească în alta parte. Acu nuj ce sa zik de videochat. La heylux pare ok..da mă rog..e vb de ce și cum ii pl

  3. tu fetele, connie zice bn..nu ar trebui ca toți să se indoiasca de asta pt k ce e așa de greu sa crezi ca poate fi și bn în țara asta?

  4. Jesslyn, nuj de un vii tu da kiar e greu în Ro. pe lângă videochatu care este în floare nuj dacă mai găsești ceva mijto de lucru..adik kiar săti placa puțin..

  5. ce-i așa mare lucru sa lucrezi în videochat? Tot faci cv..tot ești platita..decat sa munecsti prin afar..sa-si bata joc de tn străinii..mai bn caldut la tn în țara di în orasu tău..

  6. Yvonne, lucrezi în publicitate sau ca fotomodel și e același lucru..da parca totuși..faci lucruri diferite..zik și iop din ce am auzit..

  7. tu fata, da kiar nu intekegi k e bn și basta..nu mai contraziceti lumea dak nu ați fost și n-ați lucrat pe aici..

  8. da Connie, și dak tot faki tu viddeo chat în Is .ia zi unde e mai bn..crk sunt mai multe studiouri nu?numa heylux e bun..e kiar de lux?

  9. da fata..kiar nu înțelegi ca așa e? Eu sunt model la Heylux în Is și crek e cel mai tare studio..n-am mai fost în alta parte, da vin multe fete din alte părți și de aici nu par sa vrea sa plece prea kurand..

Comentariile sunt închise.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus