trucuri Facebook
trucuri Facebook

Fie ca esti un utilizator de Facebook obisnuit, fie ca esti un asemenea utilizator care intra acolo doar din cand in cand, poate ca nu stii despre unele trucuri pe care le poti face prin intermediul Facebook, care te pot ajuta si care cu siguranta nu stiai ca exista si ca se pot intrebuinta.

Atat Facebook, cat si aplicatia sa auxiliara, Messenger, sunt pline de mici sau mari suprize care pot aduce noi dimensiuni intercativitatii in experienta ta pe social media. Data viitoare cand vei mai intra sa vezi ce mai fac prietenii sau ca sa vorbesti cu acestia pe Mess, aminteste-ti aceste mici trucuri si tipsuri cu ajutorul carora sa te descurci mai bine si sa iti intregesti experienta Facebook.

Fotografii instant

Daca ai resuti din greseala sa apesi pe aceasta iconita in timp ce erai pe Messenger, acest lucru poate fi destul de ciudat. Aceasta aplicatie iti permite sa faci poze instant prin atingerea ecranului. Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea sa timiti in mod rapid fisiere multimedia contactelor tale, prin fotografierea in mod instant si prin procesarea lor. Oricum, acest lucru poate fi destul de jenant daca trimiti cuiva un selfie fara sa fi intentionat acest lucru.

Unfollow

Ai vrea sa incetezi a mai primi informatii despre ce to face un anumit prieten de-al tau in news feed, insa te-ai simti destul de urat sa ii dai unfriend? De exemplu, poate te-ai saturat de postarile politice ale matusii tale, insa daca i-ai da unfriend ar putea sa starneasca ceva tensiune in intreaga familie.

In loc de a face acest lucru regretabil, mergi pe profilul respectivei persoane si da uncheck la butonul de „following”. Apoi, nu va mai trebui sa ii vezi postarile aiurea care iti apar direct pe pagina ta de noutati. Gata, ai scapat de toata acea politica, daca nu te intereseaza prea tare!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *