sani

La fel ca si in cazul fructelor sau a legumelor, ierburile si plantele pe care le cunoastem si pe care nu le cunaostem aduna in cadrul lor o multime de beneficii pentru sanatate si pentru o dezvoltare armonioasa.  Trifoiul rosu, licorice, feniculul, macrisul, schinduful si alte plante salbatice se numara printre cele mai bune plante de leac si de tratare a anumitor afectiuni. Poate ca nu vei putea sa nghiti toate aceste ierburi simple si crude deodata, insa te poti consulta cu doctorul si veti vedea impreuna ce ti se va potrivi cel mai bine.

Radacinile de nalba sunt niste plante foarte cunoscute care vin de obicei sub infatisare de pilule. Cele mai multe femei folosesc aceste radaini pentru a-si ajuta saniis a creasca mai usor si mai repede. Oricum, nu recomand adaugarea de radaini de nalba la alimentatia zilnica fara a te consulta mai intai cu medicul sau cu nutritionistul. Problema este ca majoritatea ierburilor, inclusiv radacinile de nalba, pot interveni cu alte medicamente, asadar inainte de a lua orice fel de suplimente, asigura-te ca doctorul tau va sti despre asta.

Sincer spus, sunt impotriva pilulelor de orice fel, inclusiv a pastilelor contraceptive pe cale orala deoarece pot avea nenumarate efecte secundare. De vreme ce oricum o gramada de femei iau asemenea contraceptive pentru a se proteja in timpul actului sexual, nu as putea nici eu sa trec cu vederea aceasta metoda. Aceste pilule de contraceptie contin estrogen care ajuta la promovarea cresterii sanilor. Daca doctorul iti recomanda sa iei asa ceva, atunci de ce nu? Insa, daca nu te lasa sa faci asa ceva, cauta o alta metoda naturala pentru cresterea rapida a sanilor.

Dupa cum bine stii, flotarile te ajuta foarte mult pentru dezvotarea musculaturii bratelor, spatelui, dar si a pieptului.  Acest lucru te poate ajuta destul de mult in intarirea si dezvoltarea zonei sanilor si astfel acestia vor parea mai mari.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *