Totul porneste de la locatie

Vei incepe sa organizezi nunta mult visata. Unde? Prietenii te vor intreba „unde?”. Primul pas poate, desigur dupa marele „Da” spus cand va logoditi, este alegerea locatiei pentru nunta. Caci de aici incepe intreaga aventura. Pentru ca in functie de asta vei alege celelalte elemente de decor; practic este punctul de plecare pentru intreaga organizare. Si clar ai nevoie de o lista de restaurante din Bucuresti pentru nunta. Un prim pas care sa iti ofere doza de informare.

Nu este mai simplu sa colinzi pur si simplu in cautare de locatie? Da, dar sa nu uitam cata organizare se implica si in acest caz. Caci doresti sa vizitezi si sa admiri, sa obtii informatii ori cand resturantul este ocupat dintr-un motiv sau altul poate ca nici accesul nu este permis. Te vei lovi de asemenea de nevoia de a stabili din timp si de a rezerva timp pentru asta.

Mai mult decat atat pierzi timp si energie pana cand vei gasi ce iti place. Dar nu tine numai de asta. Caci s-ar putea sa te lasi impresionata de cee ce vezi insa sa nu ai sansa de a stabili data caci te gasesti conditionat de alte evenimente in acelasi loc ce vor ocupa sala. Tocmai de aceea o lista in prealabil cu restaurantele pe care te poti baza va fi punctul de plecare. Vei socoti mai tarziu cat este de convenabil insa avand optiunile insiruite este mai usor sa faci totul fie prin excludere, fie prin nota comparativa intre ceea ce se ofera si ce ai nevoie de fapt.

Si de fapt ce cauti? Desi unii organizeaza o nunta mai restransa tot nu sunt excluse cerintele ce tin de tipul de servicii de care ai absoluta nevoie. Locatia exacta si cum vei face totul sa se potriveasca ca un plan, meniul si stilul resturantului sunt rand pe rand cerinte de care sa tii cont. Poate ca le vei lua ca atare si vei adapta ceea ce inseamna tipul de nunta si tematica la acestea insa in linii mari trebuie o potrivire de caz- ca si cand o nunta in stil rustic o vei face la cel mai luxos si modern restaurant; pur si simplu nu se exprima ceea ce trebuie si ce se intentiona.

 

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus