Tot ce-i premium si oferta suna tentant

Cand mergi la cumparaturi tot ce iti sare in ochi este legat de oferte si de premium. Strategiile de marketing ajuta si ele in acest sens. Insa pe principiul ca nu ne permitem sa cumparam ceva ieftin, cu gandul ca in defavoarea cantitatii alegem calitatea colectia de vinuri romanesti premium sparge tiparele. Cand vine vorba de ele uiti de orice oferta si alegi sa fii interesat de ceea ce inseamna ele in concret.

Vinurile premium

 

Premiate, recunoscute in lume, pe piata de profil si alese cu drag de consumatori vinurile romanesti premium ne demonstreaza ca inca mai avem cu ce ne mandri. Chiar daca aparent avem multe sa reprosam lumii si societatii in care traim cand vine vorba de vinuri inca sunt aspecte placute de care sa ne mandrim. Producem vin de calitate si ne delectam cu licoarea lui Bachus asa cum se cuvine.

Contrar a ceea ce unii ar crede vinurile romanesti nu se aleg in functie de pret. Cine a degustat cel putin o data in viata un vin adevarat stie cat de mult conteaza placerea in sine de a savura o astfel de bautura. Nu conteaza doar ideea in sine de a bea ceva sau de a alege la intamplare un vin; oricat de putin ar fi cand este produs cu drag si dupa o reteta de succes nu are cum sa nu incante.

Poate ca am ajuns sa punem eticheta de premium gresit si corelam totul cu o super oferta. Oferta in sine inseamna sa te poti bucura de un vin bun. Oferta in sine este sa alegi un vin cu o savoare aparte, sa iti poti permite sa ai aceasta onoare. Vinurile premium vin, ce-i drept, cu un pret ceva mai ridicat. Sunt insa pa masura apreciate din acest punct de vedere. Si daca mai ai si onoarea de a alege acel vin premium ce este la oferta este de ales fara doar si poate.

Ai fost curios insa sa descoperi ca vinurile se gasesc in supermarket langa raionul de scutece? Nimic anormal caci un astfel de stil este clar o strategie de marketing care sa influenteze consumul. Mai ales intr-o seara de weekend dupa scutece si plansete, dupa ore intregi de grija pentru copil se crede ca o mica pauza este meritata. Si un vin bun ales este deja relaxarea totala, un rasfat pe care sa nu-l refuzi. Noroc cu astfel de oferte si de strategii care sa ne aminteasca de faptul ca mai avem nevoie de astfel de pauze. Vinul oricum este o bautura mai fina, este chiar recomandat de servit zilnic la masa insa cand rutina isi spune cuvantul parca uitam ca avem mici momente de placere ce ne pot transforma intreaga zi intr-una mai buna. Sau seara, intr-un inceput de poveste. Cine stie, poate totul se va continua cu un chef de petrecere…

 

Articole create 411

Un comentariu la „Tot ce-i premium si oferta suna tentant

Comentariile sunt închise.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus