Tipuri de parteneri de evitat

Fiecare dintre noi are obiceiurile sale, tabieturile de care nu se lipseste si maniera sa de a tine pasul cu o zi de munca. Sunt lucruri pe care nu le descoperi decat cand vei locui cu partenerul. Si cand asta se intampla incepi sa il vezi cu alti ochi. Cu pretentii sau nu cu totii avem un invelis uman si poate banal insa unele chestiuni sunt greu de inteles sau de acceptat.

  1. Grabitul. Sau nerabdatorul. Sau cel care parca fuge prin viata doar ca sa bifeze pe lista sa actiuni ce si le propusese. Este usor de spus ca iubesti si sa doresti deja si mutatul impreuna insa ar putea fi prea mult. La fel de repede va dori si copii si poate si divort.
  2. Neseriosul. Exact la opus cu primul caz acesta parca ar detine timpul in lume, parca nimic nu trece si va gasi el rezolvare la toate. Nu va fi de mirare ca te va lasa balta, va schimba planurile in ultimul moment sau chiar va fi mai relaxat ca niciodata cand situatia nu este tocmai pe roze.
  3. Dezordonatul. Desi culmea uneori barbatii sunt cu mult mai ordonati decat o femeie unii intrec masura. Casa ii arata ca dupa razboi si situatia merge din ce in ce mai rau. Nu isi gaseste cheile insa nu este nici responsabil sa faca din aceasta situatie o chestiune uitata si din care sa invete ceva.
  4. Dependentul. Poate dintre cei mai iritanti caci fiecare pas trebuie justificat. Fie este prea gelos fie doar dorit de a avea companie. Insa poate ca doar asat cauta. Unde mergi, cand vii, de ce asa mult, cum, de ce, vin cu tine…devine obositor.

Si nu trebuie uitat baiatul mamei. Acel tip de barbat care desi s-a mutat singur- surprinzator- inca depinde de masa sa. Care ii cedeaza santajului emotional, care se ascunde de ea poate numai in intimitate, care o suna si iar o suna, caruia ii da dreptate….pur si simplu prea imatur sa fie pe picioarele sale.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus