timp pentru tine

Timp pentru tine si pentru nevoile tale

O femeie trebuie sa isi faca timp pentru foarte multe lucruri in viata ei, dar in special ar trebui sa isi faca timp pentru nevoile sale si pentru satisfacerea dorintelor si sperantelor sale. Pentru ca noi sa putem sa ducem o viata cat mai buna, un trai cat mai linistit, fara stres, griji cotidiene si probleme prea multe, este esential sa ne facem in primul rand timp pentru a ne acorda atentie noua.

Stima de sine se capata de pe urma unui respect de sine foarte important pentru imaginea personala a oricui. Daca nu vom sti cum sa ne protejam singuri si sa ne purtam de grija, atunci su siguranta ca vom fi mai putin fericiti si vom avea mai putin timp de noi si de ceea ce ar trebui sa rezolvam in prima instanta pentru a ne regasi linistea interioara.

Asadar, cred ca ar trebui sa ne facem in ptimul rand timp pentru noi insine, timp in care sa ne detasam de toti oamenii din jurul nostru, de toate lucrurile ce ne inconjoara si pot sa ne incurce si sa ne impiedice sa mai gandim clar si sa ne relaxam. Trebuie sa ne indepartam putin de serviciu, de copii, de familie, sot, ba chiar si de prieteni. Trebuie sa invatam sa ne autocunoastem mai bine pe noi inainte de a da ocazia si celorlalti sa o faca asa cum trebuie.

Tu, stand undeva aparte de lume, de galagie, de cotidian, de agitatie si de lumea aceasta plictisita, plictisitoare si care ne streseaza la tot pasul. Citind o carte, dormind pe indelete, inotand sau vizionand un film linistitor de unul singur, este ceea ce poti face mai bine pentru linistea sufletului tau si pentru bunastarea ta interioara.

De asemenea, atunci cand vei crede de cuviinta ca timpul petrecut cu tine te-a facut sa te simti mai bine, ti-a recapatat increderea in tine si pacea de care aveai nevoie, atunci poti sa mergi mai departe si sa te vezi cu toti cei dragi, simtindu-te ca o noua persoana.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus