The To Do List sau o alta abordare a sexualitatii

In lumea in care adolescentele parca se grabesc sa se maturizeze observam totusi ca educatia sexuala lipseste. Si cand asta devine tema de interes ca si abordare pentru un film “The To Do List” este comedia savuroasa. Desi abordeaza un subiect delicat si pentru unii inca tabu ar trebui vizionat pe scara larga de mai toti adolescentii.

In regia lui Maggie Carey, cu actori precum Christopher Mintz-Plasse si Rachel Boilson filmul ce dureaza 104 secunde aduce in prima plan povestea unei adolescente sefa de promotie. Un elev excelent din punct de vedere al intereselor educationale, ce se pregateste de inceputul pragului superior de invatamant. Desigur este deja varsta la care alte adolescente si-au pierdut deja virginitatea astfel ca Brandy Klark isi incearca norocul.

Incepe prin a face o lista a lucrurilor “esentiale” pentru aprofundare in experienta actului intim. Sunt termeni pe care ii abordeaza delicat si pragmatic la inceput, fara stiinta. Intervin si discutii ale parintilor, printr-un stil amuzant a modului in care acestia pot si incearca sa explice lucrurile. Si Brandy nu se lasa. Incepe aventura asa cum stie ea mai bine pentru ca in final sa isi doreasca ca un macho sa ii fie partener. Ceea ce se si intampla, in defavoarea faptului ca prietenul sau din copilarie Willy este afectat.

Se ajunge la concluzia ca sexul nu este atat de important pentru inceput. De fapt este o combinatie intre a fi cool in cercul de prieteni, pragul de maturitate atins, curiozitate satisfacuta si dincolo de aceste aspecte dorinta de a se initia in lumea aceasta ce mai tarziu va fi clar o placere cu mult mai mare. Dornici de aventuri asa cum sunt adolescentii subiectul este tratat ca atare din varii puncte de vedere. Se lasa insa loc de interpretari in decizii luate. Si totusi un stil usor educational pentru a arata ce inseamna sexul in randul tinerilor.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus