leduri

In lumea moderna becurile clasice incep sa piarda teren. Nici nu se putea altfel de vreme ce tehnologia moderna de iluminat cu led este cea care ii ia locul cu succes. In timp gasim substitut pentru orice si conteaza pana la urma sa stim ce sa alegem.

Ne dorim tehnologia led

Ai fi surprins sa afli in ce fel iti poti economisi banii platiti pe energie electrica. Si nu tine numai de panourile solare spre exemplu ce nu oricine si le permite sa le instaleze. Becurile folosite sunt cele care iti dicteaza pretul pana la urma. Nu este vorba nici de a inchide lumina si de a te folosi tot mai putin de ea ci de tipul de bec pe care il folosesti.

Tehnologia led a fost creata pentru a economisi din consumul de energie si nu numai. Ledurile sunt de asa natura cat sa nu afecteze nici mediul inconjurator. Spre exemplu acestea nu contin substante precum mercurul. Insa clar marele avantaj pe care il avem este legat de modul in care lumineaza si anume ca nu va consuma atat de multa energie.

Pentru cei care nu stiu inca de tehnologia aceasta led-urile nu compromit cu nimic iluminatul. Cu alte cuvinte nu scade din intensitatea de lumina pe care o ofera cu scopul de a consuma mai putin. de fapt dioda din interior este cea care consuma pana la 90% mai putin decat un filament al unui bec obisnuit.

In plus, durata de viata a ledurilor este cea care le recomanda fara doar si poate. Asta pentru ca rezista in timp, pana la cativa ani in functie de tipul exact de led si modul in care se foloseste. In orice caz este un tip de bec si iluminat care iti ofera avantajul de a investi foarte rar in asa ceva.

Necesarul de lumina nu il poti comprima, nu il poti reduce. Insa cert este ca il poti face in avantajul tau total. Spre exemplu te vei gandi ca poti sa folosesti o lampa in locul lustrei pentru  munca de birou din ideea de a consuma mai putin. Insa daca aceasta va fi dotata tot cu becuri cu filmanent nu ai facut nimic bun din asta. Asa se face ca tehnologia led este disponibila in orice forma dorita, atat pentru iluminatul la interior cat si la exterior, de orice fel.

Nu emana caldura. Ca tot vorbeam de lampa de pe birou se observa ca in timp pe masura ce durata de utilizare a unui bec aprins in stilul clasic al celui cu filament creste becul se incalzeste atat de tare incat frige. Poate ca nu ai avea o problema cu asta insa cand incepe sa emane caldura iti dai seama ca este incomod si neplacut. Ori intr-o comparatie de caz ledurile nu intervin in acest mod si nu au aceleasi caracteristici, deci inca o data net superioare becurilor simple, clasice.

Eficiente si de dorit ledurile acapareaza din ce in ce mai mult si este de la sine inteles deja de ce avand in vedere ce avantaje au.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *