Bani multiCeva s-a intamplat cu mine ce mi-a luat mintile si m-a facut sa ma gandesc incontinuu la bani. Mi-am transformat fiecare aspect din existenta mea gandindu-ma tot mai multe ca un milionar. Stii cat de mult vrei acest lucru, atunci cand te gandesti la asta in timpul sexului.

Ce tip de gandire trebuie sa ai pentru a deveni un milionar? Sa spunem ca sunt un credincios ferm ca pentru a atinge un scop trebuie sa fii pentru prima data o anumita persoana, care ia actiuni si atinge un scop.

Sunt un credincios ferm ca unul este mult mai bun invatand tehnici de administrare a banilor in timp ce au un dolar, in loc sa astepte pana mai tarziu in viata si nestiind cum se adminstreaza.

Strategii defensive de bani de la milionari reali

Achizitii de case. Milionarii adevarati nu isi fac casele personalizate, nici nu se muta in noi dezvoltari. Traiesc in grupuri cu fiecare in vechi cartiere si in case vechi. Majoritatea au 15 ani si de multe ori isi tripleaza pretul de la achizitie.

Achizitia de haine. Nu isi vor cumpara haine cu adevart scumpe. Ar putea sa frecventeze magazinase sau chiar supermarket-uri pentru a-si cumpara haine. Asa ca nu fi rusinat sa mergi ieftin, gandeste-te la acest lucru ca actionand ca un milionar. Acestia isi vor cumpara papuci cu adevarat scumpi si ii vor vinde inca o data daca este necesar. Intrucat le vor purta cateva decenii costul pe cumparare va fi marginal comparat cu inlocuirea constanta a unei perechi ieftine.

Achizitii de mobila. Milionarii adevarati nu isi vor cumpara cele mai noi tipuri de mobila. Vor iesi si isi vor cumpara o masa antica de 10.000 de dolari realizat din lemn real, nu aschii moderne. Vor repara si vor reface masa daca este necesar. O pot pastra pentru o viata intreaga si o pot da mai departe copiilor, nefiind ingrijorati de actualizarea acesteia.

De Admin

Un comentariu la „Strategii defensive de bani”
  1. […] acestei probleme in timpul vietii. Achizitiile de mobila si papuci care au fost date exemplu aici, sunt perfecte, dar se pot aplica in mai multe situatii de […]

Comentariile sunt închise.