rochii gravide

Maternitatea poate fi o perioada frumoasa si complicata in acelasi timp, mai ales daca doamnele iau in greutate mai mult decat se asteapta, astfel incat cu greu isi gasesc unele tinute care sa nu le evidentieze silueta. Pentru ca unora le este greu sa isi arate corpul complet, este greu ca acestea sa isi cumpere haine potrivite, incat aleg sa se refuzieze in haine largi si mari.

Femeile gravide nu trebuie sa exprime nici un sentiment de rusine, pentru ca nu au nici un motiv sa se ascunda in spatele unor haine voluminoase, doar pentru ca forma siluetei lor s-a schimbat. Se pare ca in timpul sarcinii cea mai confortabila tinuta este rochia.

Purtata in diferite nuante si modele, rochia imbina perfect un aspect lejer si unul de elegant, incat cele mai bune modele pentru femeile gravide sunt cele care au un croi in zona bustului, accentuandu-l pentru a ascunde soldurile. Acestei rochii i se poate aduce mai multa eleganta daca i se asorteaza o pereche de sandale cu platforma sau o pereche de baleniri in aceeasi nuanta cu a rochiei. Este indicat ca incaltarile sa fie destul de lejere si de comode penteu a nu cauza umflaturi ale picioarelor si stari de disconfort.

Mai mult de atat, nici o rochie nu imprimeu sau in culori deschise nu face rau, incat rochiile pot evidentia cele mai magulitoare siluete pentru femeile insarcinate, mai ales daca se accesorizeaza cu un inel mare, cu o esarfa, sau cu o brosa de dimensiuni mari. Pentru evenimentele de seara viitoarele mamici pot alege cele mai frumoase rochii din voal, care sa le permita elasticitate si lejeritate.

Pentru perioda spitalului cele mai multe viitoare mamici adopta un stil vestimentar casual, in care o rochie de noapte sau o camasa de noapte este tot ce le trebuie, mai ales daca materialele sunt din bumbac, satin sau matase.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *