celebritati nume

Staruri cu nume schimbate

Exista mai multe persoane care ar dori sa isi schimbe numele insa nu o fac pentru ca nu pot sau pentru ca nu au cum. Insa, celebritatile care sunt acum cunoscute sub celebrele lor denumiri, in trecut se numeau altfel si fie pentru ca s-au rusinat de propriul nume, fie pentru ca erau prea intortocheate si greu de pronuntat, fie pentru a nu deranja lijnistea familiei, au ales sa-si schimbe numele in cele pe care le stim si noi astazi.

Whoopi Goldberg

Comediana castigatoare a Academy Award se numea de fapt Caryn Elaine Johnson. In timp ce lucra pentru circuitul de teatru din San Diego, aceasta a dezvoltat o problema jenanta legata de flatulenta cu care prietenii ei o tachinau adesea. In loc sa se faca mica de rusine, aceasta a decis sa isi imbratiseze problema si sa o accepte. De vreme ce prietenii ei o numeau Whoopee dupa sunetul pe care il facea cand se aseza pe o perna, aceasta a decis sa imprumute acest nume. Partea cu Goldberg a venit atunci cand aceasta a decis ca ar putea sa ajunga mai repede la Hollywood daca si-ar fi ales un nume mult mai evreiesc  decat Johnson.

Jodie Foster

Numele real al actritei din Tacerea Mieilor este Alicia Christian Foster. Partenera mamei sale era o femeie numita Josephina Dominguez. Cumva, primele parti ale numelui sau, Jo si D, au ramas drept primul nume pentru Alicia. Cel putin, aceasta este versiunea relatata in Foster Child: A Biography of Jodie Foster, o carte biografica scrisa de fratele sau.

Meg Ryan

Actrita care a jucat roluri adorabile de femeie copil in intreaga sa cariera, a fost nascuta sub numele de Margaret Mary Emily Anne Hyra. Numele sau de scena Ryan a venit de la bunica sa de pe mama. Numele de Meg a fost un mix intre celelelate nume. Porecla sa de acasa era Peggy. Aceasta a decis sa ia M de la propriul nume Margaret si sa il alature poreclei de Peggy.

Articole create 416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus