celebritati nume

Staruri cu nume schimbate

Exista mai multe persoane care ar dori sa isi schimbe numele insa nu o fac pentru ca nu pot sau pentru ca nu au cum. Insa, celebritatile care sunt acum cunoscute sub celebrele lor denumiri, in trecut se numeau altfel si fie pentru ca s-au rusinat de propriul nume, fie pentru ca erau prea intortocheate si greu de pronuntat, fie pentru a nu deranja lijnistea familiei, au ales sa-si schimbe numele in cele pe care le stim si noi astazi.

Whoopi Goldberg

Comediana castigatoare a Academy Award se numea de fapt Caryn Elaine Johnson. In timp ce lucra pentru circuitul de teatru din San Diego, aceasta a dezvoltat o problema jenanta legata de flatulenta cu care prietenii ei o tachinau adesea. In loc sa se faca mica de rusine, aceasta a decis sa isi imbratiseze problema si sa o accepte. De vreme ce prietenii ei o numeau Whoopee dupa sunetul pe care il facea cand se aseza pe o perna, aceasta a decis sa imprumute acest nume. Partea cu Goldberg a venit atunci cand aceasta a decis ca ar putea sa ajunga mai repede la Hollywood daca si-ar fi ales un nume mult mai evreiesc  decat Johnson.

Jodie Foster

Numele real al actritei din Tacerea Mieilor este Alicia Christian Foster. Partenera mamei sale era o femeie numita Josephina Dominguez. Cumva, primele parti ale numelui sau, Jo si D, au ramas drept primul nume pentru Alicia. Cel putin, aceasta este versiunea relatata in Foster Child: A Biography of Jodie Foster, o carte biografica scrisa de fratele sau.

Meg Ryan

Actrita care a jucat roluri adorabile de femeie copil in intreaga sa cariera, a fost nascuta sub numele de Margaret Mary Emily Anne Hyra. Numele sau de scena Ryan a venit de la bunica sa de pe mama. Numele de Meg a fost un mix intre celelelate nume. Porecla sa de acasa era Peggy. Aceasta a decis sa ia M de la propriul nume Margaret si sa il alature poreclei de Peggy.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus