social media

Difuzarile live in cadrul radio-urilor online din intreaga lume sunt transmise pe site-urile cu sute de statii de radio disponibile pe intregul mediu web. Oamenii pot asculta ultimele noutati din cadrul muzicii online si pot accesa colectii de compilatii muzicale de diferite genuri impreuna cu descarcari disponibile fie in mod gratis, fie pentru care trebuie sa platesti. Trupele si artistii isi au propriile site-uri web oficiale atat pentru a-si promova albumele, pentru a-si vinde marfurile  si chiar pentru a asigura bilete de concert pentru fanii lor.

Jucatorii sunt liberi sa acceseze site-uri web care gazduiesc o gramada de jocuri minunate, impreuna cu jocuri de moda veche  care sunt inca disponibile in mediul online. Competitia este de asemenea incurajata si sute de descarcari si informatii despre ultimele jocuri video de pe piata. Aceste interfete virtuale merg foarte bine si cu jocuri care sunt la fel de cool de jucat cum ar fi  PS3, Xbox 360 si dispozitive de jucat manual.

Aceste diferite tipuri de social media devin din ce in ce mai avansate cu trecerea timpului, facand oamenii sa intre pe internet pentru orice si oricand. Social media asigura de asemenea userilor acesteia cumparaturi online pe internet, permitandu-le sa cumpere orice de la masini si pana la produse de uz personal. Exista chiar universitati care interactioneaza cu studentii pentru diverse cursuri online, oferindu-le sansa sa primeasca diplome si certificari de la aceste facultati pentru universitatile din tari straine. De obicei si destul de des, oamenii sunt confuzi in legatura cu faptul daca social media este sau nu considerata o parte a media electronica.

Exista diferite tipuri de mass media care apar sub infatisarea a ceea ce este conventional si care sunt prezente inca din timpuri vechi. Acestea sunt televiziunea, radio-ul, ziarele si alte tipuri de media printate. Insa, pe langa acestea mai exista si social media mai putin conventionala si mai moderna care atrage atentia si mai mult in ziua de azi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *