Amazon Fire Smartphone

Smartphone Amazon Fire

Amazon Fire SmartphoneAmazon si-a dezvaluit primul smartphone miercuri, la un eveniment in Seattle langa sediu, 4 ani dupa ce compania a inceput sa munceasca la acest proiect. La suprafata, chiar si sub carcasa, telefonul Fire de 4.7 inch arata ca orice alt telefon Android de pe piata, dar CEO-ul celor de la Amazon, Jeff Bezos si echipa au realizat mai multe atingeri in telefonul Fire pentru a-l face sa iasa in evidenta, intr-o piata atat de aglomerata.

Telefonul Fire stimuleaza un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2GHz, un procesor grafic Adreno 330, 2GB de RAM si ruleaza pe o versiune personalizata de Android, numita Fire OS. In timp ce nici o specificatie nu este un diferentiator adevarat, Amazon isi asuma anumite riscuri pentru a iesi in evidenta.

Desi alti producatori de telefon au esuat in spatiul 3D pana acum, Amazon imbratiseaza ceea ce se numeste “Perspectiva Dinamica”, ce creeaza o iluzie de adancime in spatele ecranului, spre deosebire de exterior. Acest lucru se poate observa chiar de la ecranul de blocare, ce va oferi 18 optiuni, incluzand baloane care se deplaseaza incet, pana la scene din jungla sau cazino.

Pentru a produce un efect asemanator 3D, telefonul foloseste 4 camere din fata care detecteaza pozitia capului. Cand iti deplasezi capul in stanga sau mai aproape de ecran, dimensiunea si perspectiva se schimba. Amazon confirma ca puteti opri aceasta optiune, insa daca cumparati acest telefon, de ce ati vrea s-o faceti?

Avand un ecran de blocare ce arata funky, ar putea fi o metoda distractiva de a afisa prietenilor tai la cina, dar potentialul adevarat al ecranului este in aplicatii, mai ales in jocuri. Miscandu-ti capul intr-o parte, poti obtine senzatii diferite si perspective din interiorul jocului.

Perspectiva dinamica este o aditie grozava asupra hartilor de asemeena. Caracteristica adauga perceptia adancimii, locatiilor importante precum Empire State Building sau Space Needle din Seattle, dar afiseaza restaurante si alte zone de interes de pe harta.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus