site poze

Site-uri de sharuit poze

Primele camere digitale de un megapixel au fost lansate in magazinele noastre in urma cu vreo 10 ani iar camerele foto digitale se afla peste tot. Nu mai este suficient doar un singur megapixel nici macar pentru telefoanele cu camere foto. Acum nu ne mai multumim cu lucruri facute pe jumatate si cu rezolutii slabe, avem nevoie de ceva mai mult pentru a ne declara satisfacuti de viata pe care o ducem.

Exista pentru cei impatimiti de fotografie unele site-uri de sharuit poze. Aceste site-uri de foto sharing sunt nu numai pentru a ne expune pozele si pentru a fi vizualizate mai apoi de o multime de utilizatori sau de oameni de pe tot cuprinsul globului, ci de asemenea sunt si pentru obtinut niste bani buni in cele mai simple moduri.

Site-urile de sharuit poze sunt si retelele de socializare pe care le stim atat de bine cu totii: Facebook, Instagram, Pinterest sau Twitter. Pe langa metodele de transmis poze ca e-mailul sau site-urile de uploadat, mai exista si site-urile de stocare a pozelor in spatiul virtual, locuri de unde le poti accesa pe urma foarte simplu. Dropboxul este ceva de genul, dar si Google Drive de la Google sunt de ajutor in aceasta situatie. Insa, daca iti doresti sa incarci niste poze preluate de tine pe niste site-uri de socializare de pe care sa le poata accesa si vizualiza mai multa lume, atunci poti incerca cu urmatoarele site-uri: Flickr, Picasa, Shutterstock sau SmugMug.

Pe langa ideea ca aceste site-uri iti pot prezenta pozele facute in mod profesionist, de asemenea poti si face bani din incarcarea acestora acolo, lasand la o pare drepturile de autor asupra lor. Lumea poate sa le descarce de pe site-uri in mod gratis sau platind o anumita suma de bani iar tie iti iese profit de pe urma folosirii acestor poze de alte persoane. Doar ca aceste fotografii trebuie sa fie cat mai calitative si sa fie preluate in mod profesionist.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus