Sistemul special conceput pentru confortul deplin al locuintei tale – Salus it 600 Smart Home

Cu siguranta esti din categoria celor care vizeaza la o casa inteligenta, care sa le ofere maximum de confort, mai ales pe timp de iarna cand temperaturile externe ajung la minime considerabile. Se remarca un sistem inteligent in comert, ce pare sa atraga atentia unui public tot mai mare. Este vorba despre Salus it 600 Smart Home, despre care mai mult ca sigur ai auzit. Daca nu despre sistem in sine, e posibil sa fi auzit despre gama de termostate oferite de Salus Controls, care impresioneaza printr-o sumedenie de avantaje, asigurate direct utilizatorilor.

Intentia nu este de a lauda aceasta linie de produse, ci de a te ajuta sa iei o decizie inspirata in ceea ce le priveste, respectiv de a alege un dispozitiv care sa suplineasca un confort optim in locuinta ta.

 Salus IT 600 Smart Home si avantajele utilizarii acestuia

Beneficiaza de control de tip smart home si permite controlul unui numar extins de electronice din casa. Totul se realizeaza prin internet, respectiv printr-o aplicatie specifica, ce iti asigura control deplin asupra sistemului. Ca intrebuintare principala, Salus IT 600 Smart Home asigura o temperatura optima in locuinta. Valoarea acesteia o stabilesti personal, dupa necesitate si preferinte.

Este vorba despre un articol mai complex si mai performant decat cele anterior aparute pe piata si produse de Salus Controls. Acesta prezinta mai multe module decat sistemul IT500, care se pot interconecta in vederea crearii unui scenariu optim.

Pachetul standard contine o serie de elemente ce iti asigura o utilizare echilibrata si eficienta. Iata care sunt componentele pe care le regasesti in cadrul acestuia:

  • Termostatul

Considerat a fi componenta esentiala, acesta iti ofera posibilitatea de a controla celelalte elemente din dotare (gateway, priza inteligenta, cap termostatic, senzor fereastra, model receptor), prin raportare la temperatura din interiorul locuintei.

  • Priza inteligenta

Rolul acesteia este de a porni, respectiv de a opri acel dispozitiv electric pe care il conectezi la ea.

  • Capul termostatic

Se poate utiliza in locul unui robinet de calorifer, in ideea de a avea control asupra acestuia.

  • Gateway-ul

Vorbim despre elementul principal al sistemului, intrucat prin acesta se interconecteaza restul modulelor din pachet.

Modul receptor

Acesta are rolul de a controla sistemul de incalzire din dotare, indiferent ca este un cazan, o centrala termica sau alt tip de dispozitiv ce primeste comenzi prin astfel de aparate moderne.

  • Senzorul pentru fereastra si usa

Alaturi de un modul corespunzator si de termostat, acest senzor permite conditionarea caldurii, a pornirii acesteia.

 

Desigur, mai pot fi adaugate si alte elemente la cele deja mentionate, de asemenea care pot functiona in combinatie cu IT 600. Eventual poti descoperi lista completa de optiuni disponibile intrand pe saluscontrols.ro.

Care sunt scenariile posibile in care poti folosi Salus IT 600 Smart Home?

Poti avea in vedere un astfel de sistem inteligent pentru a controla un aparat electric, de la distanta, prin intermediul prizei inteligente din dotare. De asemenea cu aceasta poti sa pornesti instalatiile lumina, daca te intereseaza un astfel de avantaj la indemana.

Alte motive pentru care ai putea sa ai in vedere achizitionarea sistemului sunt pentru controlarea incalzirii prin pardoseala, a celei prin calorifere, a combinatiei dintre cele doua tipuri de sisteme de incalzire, dar si a incalzirii prin convectoare sau a altor astfel de scenarii.

Pentru a afla date complete cu privire la aceasta inventie tehnologica, respectiv pentru a intra in posesia sistemului, acceseaza site-ul saluscontrols.ro.

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus