covoare casa
covoare casa

Toate femeile viseaza sa aiba un dressing doar al lor, sa fie precum vedetele din filme, in care sa isi puna la pastrat cele mai noi tinute, cele mai frumoase piese vestimentare, incat este esential sa isi caute o locuinta care sa le permita si aceasta facilitate.

Daca ai gasit locuinta potrivita, inseamna ca ai trecut pe lista si o serie de lucruri de cumparat, printre care vopsele pentru pereti, perdele, mochete si covoare, precum si mobila. Pentru ca o casa trebuie sa fie pe placul nostru, este important ca aceasta sa aiba cele mai si elemente decorative, preucm covoare, tablouri, corpuri de iluminat, flori sau alte accesorii de interior.

Cum sa alegi un covor pentru fiecare camera?

Pentru ca de cele mai multe ori nu putem sa umblam desculti prin casa, mai ales pe timp de iarna se impune ca fiecare camera sa aiba si o mocheta sau un covor, care sa faciliteze incalzirea termica a intregii camere. Se spune ca alegerea unui covor poate fi destul de solicitanta, incat daca nu luam in considerare dimeniunea, culoarea peretilor, culoarea mobilei sau bugetul, ne putem confrunta cu atacuri de panica.

Covorul pentru camera trebuie sa asigure rezistenta si aderente, astfel incat daca avem copii mici, acestia sa nu pice constant si sa nu se loveasca. De asemenea calitatea data de fibrele din care un covor este realizat trebuie sa permita si persoanelor mai in varsta o mai buna mobilitate, incat acestia sunt mai vunerabili decat restul adultilor.

Daca vorbim despre pret, atunci trebuie sa stim ca structura si tesatura definesc pretul covorului. Cele mai multe covoare sunt alcatuite din lana, poliester, nailon, fibre naturale, precum si bumbac sau iuta.

Alegerea unui covor pentru fiecare camera din casa este cat se poate de pliabila, incat putem sa ne ghidam dupa varsta locuitorilor camerei, mediul sau ambientul casei, personalitatea casei, sau dupa tipul de asezare.

 

 

De Admin