sfaturi intalniri
sfaturi intalniri

Si parintii cu copii ar trebui sa se intalneasca. Femeile cu copii, care au trecut printr-un divort sau printr-o separare sau daca nu au fost sotii si au ales sa-si creasca copii singure, ar trebui sa se intalneasca cu altcineva la fel de bine si la fel de mult cum ar face-o si femeile fara copii sau fara alte angajamente. Si inca un lucru, acestea ar trebui sa isi dea intalniri cat copiii sunt inca mici. Cel mai bun lucru pecare aceste femei il pot face pentru copiii lor si pentru ele insele este de a avea o viata. Nu mai folositi ideea ca aveti copii drept scuza pentru potentialele intalniri.

Cheia catre intalnirile romantice avand deja statutul de parinte este de a nu-ti expune copiii la un anturaj intreg de potentiali parteneri de viata. Pentru a-ti proteja copilul, acesta nu ar trebui sa vada si sa se intalneasca cu fiecare dintre tipii cu care te vezi tu vreodata. Ar trebui sa fii foarte protectiva. Ar trebui sa faci cunostinta copiilor tai doar cu acei parteneri care iti dai seama ca sunt seriosi si cu care crezi ca poate merge o relatie viitoare. De asemenea ar trebui sa ai grija sa nu postezi fotografii cu tine si cu copiii tai daca iti dai intalniri online pentru a reintra in legatura cu barbatii.

Nu fi prea dornic/a. Poate fi destul de simplu si de captivant sa iti doresti sa iti petreci cat mai mult timp la inceputul relatiei cu un nou partener de intalniri, insa afisand prea mulra dorinta si daruire a timpului tau personal poate speria un barbat sau o femeie. Barbatii, cel putin, se sperie mai usor de intensitatea pe care o pot lua lucrurile. Femeile sunt facute sa fie mai prietenoase si mai vorbarete si daca vei incee sa te afisezi neasteptata la casa acestuia  sau daca il vei suna fara nici un motiv, este posibil sa il sperii si sa il pui pe fuga. Este deja prea mult. Mai bine limiteaza-te si lasa timpul sa va ajute.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *