Sexbotii ar putea fi trendul tehnologic al anului 2016

Acest lucru ar putea suna ca intriga unui film science- fiction din anii 1980, dar se pare ca sexbotii care ar putea deveni cel mai mare trend al anului 2016. Popularitatea acestor masinarii artificiale care seamana foarte mult cu un om a crescut direct proportional cu realismul lor. Si, nu numai ca oamenii vor avea relatii intime cu robotii, dar acestia ar putea chiar sa se indragosteasca de ei. Dr. Helen Driscoll, om de stiinta in psihologia sexului si a relatiilor, sustine ca „tehnologia sexuala” a avansat deja intr-un ritm extrem de rapid.

Dr. Driscoll, de la Universitatea Sunderland, sustine ca tehnologia robotizata, interactiva si cea de miscare ar putea sa devina un subiect din ce in ce mai central in ceea ce priveste industria sexuala din urmatorii ani de zile. „Avem tendinta de a ne gandi mai mult la realitatea virtuala si la robotii sexuali, in mai multe forme ale sale. Industria sexbotilor ar putea sa se dezvolte incredibil de mult in urmatorii ani, mai ales daca privim la normele sociale despre sex care existau in urma cu 100 de ani- este evident ca acestea s-au schimbat incredibil de mult”.

Dezvoltarea robofiliei

Poate ca robofilia suna a fi un lucru strain in prezent, insa aceasta ar putea face parte din viata noastra in viitorul apropiat, integrandu-se in viata noastra odata cu evolutia tehnologica.

„Pe masura ce realitatea virtuala devine din ce in ce mai realista si captivanta, aceasta va avea capacitatea sa imite si chiar si imbunatateasca experienta sexuala intre un partener uman si unul robotic. De asemenea, nu este exclus nici faptul ca unii vor prefera sa intretina relatii sexuale numai cu roboti, sau numai cu oameni”- mai adauga omul de stiinta. In plus, „exista sanse ca oamenii sa inceapa sa se indragosteasca cu partenerii lor ce apartin unei realitati virtuale”.

Ei bine, aceasta nu este o noua predictie, insa trebuie sa avem in vedere ca tehnologia s-a imbunatatit intr-un ritm mai rapid decat ne-am fi asteptat.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus