Senzualitate la cote maxime- masajul erotic si beneficiile sale

Intr-o lume moderna, cu tinta spre publicul cu deschidere la nou saloanele de masaj erotic isi fac din ce in ce mai bine simtita prezenta pe piata. Clientii devin de fapt prieteni ai cercurilor de interes ce vizeaza eroticul, satisfactia este garantata si tot timpul astfel ca ajungi sa iti pui intrebarea de ce ai refuza o sedinta de masaj erotic.

Intreaga experienta incepe cu o simpla curiozitate care creste ca si interes, se dezvolta in nevoie si se incheie cu o decizie ferma de a imbratisa aceasta experienta. Sfios si retinut, in prima faza este impulsul de moment care se combina cu o oarecare nevoie; pana la urma partea eroticului actioneaza in faza doi de sedinta, de terapie astfel ca pentru inceput relaxarea va face obiectul intalnirii. Asta si pentru ca masajul senzual este o combinatie intre terapia in sine cu acea senzualitate pe care numai partea feminina ar putea sa o debordeze.

Dupa ce misiunea este pe jumatate indeplinita incepe de fapt intreaga aventura. Mult mai relaxat, degajat si dornic ca toate simturile sa-ti fie mangaiate partea de tantra, de erotic actioneaza in favoarea dumneavoastra. Aici o alta combinatie de elemente te aduce in pragul extazului. Este acea atmosfera ambientala, decorul si muzica care conclucreaza pentru a crea senzatia de liniste, de caldura si sa induca starea necesara de a te bucura pe deplin de masajul erotic. Uleiuri aromate, tactici secrete, managaieri si un masaj de vis sunt pas cu pas bucuria a ceea ce o sedinta de masaj erotic inseamna.

O alta parte care defineste total experienta ta la un masaj erotic este legata de cea a maseuzei. Preferintele se divid in functie de chimia care exista intre client si maseuza insa inca de la bun inceput va exista acea atractie fizica, acel senzual, sex-appeal care va dicta ce ti-ai dori. Si cum ofertele sunt pe masura, conform cu cerintele maseuzele sunt toate desavarsite- impunatoare ca prezenta feminina, atragatoare si nu in ultimul rand experte in arta masajului. Insa pe cat de bine stapanesc arta masajului clasic pe atat de experte sunt in tacticile de erotism, de relaxare prin incantarea ochiului, a trupului, a mintii, a intregii fiinte vibrante.

De multe ori insa masajul erotic vine cu delectarea in defavoarea relaxarii insa intelegand ca incitarea va cere mai mult ofertele saloanelor de masaj senzual sunt dintre cele mai diversificate. Poate fi vorba de un party in intimitate, de un rasfat la cote maxime si care sa tina cont de egoismul tau de a te bucura de doua maseuze. Ori poate intimitatea unei camere de hotel va prima in defavoarea clasicului loc de intalnire la salon.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus