Semnificatia tatuajului pasare

Cu totii suntem familiarizati cu notiunea de tatuaj si cum aceasta poate fi folosita pentru a “impodobi” corpul unui individ, insa ar fi destul de interesant sa intelegi semnificatia unui anumit tatuaj. In acest articol vom vorbi despre tatuajul pasare si ce reprezinta acesta pentru cel care il poarta.

Pasarile, fiind creaturi fermecatoare ale naturii, ne duc pe toti intr-un taram mistic. De aceea, foarte multi dintre noi au avut ideea de a-si tatua aceasta pasare, datorita multiplelor sale semnificatii. Fiind mai mult de 10000 de specii, exista o multime de pasari care sa ne inspire. Unele dintre ele, precum sunt phoenix-ul sau grifinul, exista in mitologie si simbolizeaza ideea de putere si de independenta.

Totusi, exista o multime de alte pasari care pot sa simbolizeze delicatetea sau mandria. De exemplu, randuneaua este una dintre cele mai reprezentative pasari atunci cand se doreste a se pune accentul pe speranta, loialitate si iubire. Randunica este de asemenea un simbol al agilitatii si poftei de viata. Asadar, o persoana care poarta o randunea ca tatuaj, este adesea o persoana plina de viata, buna la suflet si loiala.

Porumbelul, la fel ca si randuneaua, inspira iubirea si bunatatea. Mai mult decat atat, porumbelul reprezinta un nou inceput si succes in viata. Porumbelul este de asemenea un simbol al intelegerii in familie si al increderii in viata de cuplu. Potrivit miturilor grecesti, porumbelul este mesagerul Afroditei si poate reprezenta astfel iubirea pasionala si frumusetea.

Bufnita este clar un simbol al intelepciunii si al controlului. De aceea, o persoana care isi tatueaza o bufnita este clar ca este inteleapta si mereu va face cele mai bune alegeri in viata.

Tinand cont de semnificatia fiecarei pasari, atunci cand va veni vorba sa-ti faci un tatuaj, vei stii deja ce alegere se va dovedi a fi cea mai potrivita.

Articole create 411

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus