suplimente culturism

Secretele suplimentelor pentru culturism

Un corp bine lucrat implica rabdare, dedicare fata de aceasta misiune si un complex de aspecte care sa te ajute sa ajungi la acest punct. Sportul si alimentatia, precum si rigoarea in ceea ce priveste un program de antrenare sunt impreuna cheia succesului. Nu insa fara suplimente. Asadar, categoria de suplimente culturism devine un interes in tot acest proces.

Secretele suplimentelor

La un moment dat corpul atinge un punct maxim al sau de dezvoltare, ceea ce face ca progresul tau sa fie stopat. Nevoia de suplimente inseamna sa cunosti ce anume ai nevoie si in ce doze, atingand pragul perfectiunii a unei retete care sa te ajute sa ai un corp bine sculptat. Iata cateva din lucrurile pe care trebuie sa le stii:

  • Proteinele le poti lua din alimente insa excesul ar putea sa iti dauneze. De ceea echilibrata este ideea de a consuma suplimente cu baza din proteine. Sub forma de pudra faci cea mai buna alegere in materie de proteine care sa iti defineasca muschii. Astfel, vei ajuta sa aduci in consumul zilnic exact atat de multa proteina cat are nevoie organismul tau.
  • Alege acele suplimente ce vin de la un anume producator, renumit in lume. Astfel poti sa verifici imediat daca un produs anume este sigur sau nu. In plus, la fel ca si ceea ce tine de alimente, cand alegi suplimentele verifica eticheta si ce contin in mod exact.
  • Suplimentele pe baza de testosteron sunt cele care sporesc rezistenta si mresc capacitatea si volumul muschilor. Stiai ca acestea pot de asemenea sa creasca densitatea si rezistenta oaselor?
  • Oxidul nitric ajuta la o marire a fluxului sanguin catre muschi. Acest efect asupra circulatiei sanguine se resimte chiar si la jumatate de ora dupa ce s-a incheiat un antrenament. Odata cu acest efect intervine si cresterea rezistentei muschilor.

Nu in ultimul rand ar trebui sa stii ca suplimentele pentru culturism includ si aminoacizi. La acest nivel ai nevoie de aminoacizi pentru ca ajuta la refacerea celulelor corpului, pentru functii cruciale. De asemenea, ar trebui sa stii ca dozele difera de la caz la caz in functie de caracteristicile corpului fiecaruia. Nu in cele din urma se recomanda consumul pe stomacul gol pentru a spori modul de absorbtie a aminoacizilor de catre organism. Respectarea fiecarui pas in ceea ce priveste cresterea masei musculare reprezinta si respectul si responsabilitatea ce ti-o asumi in misiunea propusa.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus