Schimbarea Uleiului de Motor

Schimbarea de ulei periodica

Sa primesti schimbari periodice de ulei este absolut cel mai usor lucru pe care il poti face pentru a extinde viata masinii tale si sa te salvezi de neplacerile de a avea defectiuni si de a efectua reparatii. Facand parte din intretinerea de rutina, schimbarile de ulei sunt esentiale pentru a-ti face vehiculul sa mearga bine si eficient. Atunci cand faci o schimbare de ulei, ar trebui sa inspectezi si sa-ti inlocuiesti filtru de aer daca este necesari, sa verifici curelele si sa verifici nivelul de fluide a vehiculului, dar si presiunea rotilor.

Banuiesc ca va intrebati ce tip de ulei de motor trebuie sa achizitionati pentru a avea cele mai bune efecte. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.autolubricants.ro. De aici puteti sa va comandati cu incredere, uleiuri de motor de calitate, din game precum CASTROL sau Mobil 1, dar si altele. Astfel sunteti constienti ca beneficiati de un ulei de calitate crescuta, iar motorul tau nu va avea de suferit in urma administrarii unui ulei de proasta calitate.

Iata cateva beneficii pe care le ofera schimbarea frecventa a uleiului de motor :

  • O performanta mai buna a motorului. Schimbarile de ulei pot pastra partile care se misca a motorului tau curate si lubrifiate, permitand o deplasare mai lina si mai linistita.
  • Pastreaza mizeria si ramasitele sa se depuna. Uleiul vechi va avea cu siguranta o cantitate de ramasite si mizerie in el, ce poate sa iti deterioreze partile motorului, in special daca conduci in conditii murdare sau pline de praf. Schimband uleiul si filtrele te va ajuta sa tii acele particule mici in afara motorului tau si iti protejeaza componentele vitale ale motorului. Cu cat este mai mare calitatea uleiului, cu atat mai curat si protejat va fi motorul tau.
  • Un consum mai mic de carburant. Cine spune sa nu consumi mai putina benzina? Imbunatatind lubrifierea, noul ulei reduce frictiunea care iti poate incetini motorul si te poate face sa vizitezi statiile peco mai des. Fa un schimb de ulei, iar portofelul tau iti va multumi.
  • O viata extinsa a motorului. Vehiculul tau va rezista mult mai mult pe drum daca primesti o schimbare de ulei periodica. Pastrand uleiul curat si proaspat este cea mai buna modalitate de a-ti lubrifia si a-ti proteja motorul, pastrand partile importante ale acestuia departe de ramasite, stimuland performanta si protejandu-te impotriva celor mai comune cauze pentru uzarea motorului si defectarea acestuia.

 

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus