Craciun LondraCraciun Londra

Pentru ca luna decembrie se apropie cu pasi repezi si pentru ca mi-am dorit si mai mult in acest an, am decis sa imi petrec vacanta de Craciun alaturi de iubitul meu in Londra.

Anul trecut, de Craciun, am mers la Paris, unde a fost minunat intr-adevar, insa fiecare an vine cu schimbarile sale si de vreme ce tot imi doream de mult timp sa merg in Marea Britanie pe undeva a decis ca anul acesta sa imi indeplinesc in sfarsit visul.

Nu pot spune decat ca de-abia astept sa vina calatoria cea mare si sa ma pot bucura de tot ceea ce imi poate oferi Londra si tocmai de aceea am facut o lista cu tot ceea ce pot face acolo in zilele frumoase de iarna.

Ma voi bucura de patinaj

Patinoarele sunt in mod evident unule dintre cele mai mari aractii turistice londoneze care devin chiar si mai populare de atat in timpul sezonului de sarbatoare. Londra poate concura chiar si cu binecunoscutul patinoar Rockefeller Plaza care este situat in New York. De vreme ce patinoarele sunt situate in exterior, ai sansa sa poti admira si orasul in timp ce lunei cu gratie pe gheata.

Spectacole de pantonima

In mod traditional, Boxing Day denota inceputul sezonului de pantonima. Oricum, aceasta distractie neobisnuita a fost extinsa datorita enormei sale popularitati si te poti bucura de ea chiar si inainte de sarbatori. Pantonima vine in diferite spectacole  si genuri cum ar fi povestile, musicalurile, show-urile de stand-up comedy, si binenteles ca, Vaudeville.

Winter Wonderland

Daca vei vizita Londra in timpul sezonului de sarbatoare, nu ar trebui sa ratezi oportunitatea de a vizita Hyde Park. Este atat de spectaculos pe timp de vara, insa in timpul sarbatorilor de iarna este chiar si mai fermecator si fascinant. Iarna este momentul in care Winter Wonderland este disponibil in cadrul Hyde Park, ceea ce atrage o gramada de turisti si de vizitatori.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *