Sanatatea copilului tau

Sanatatea si educatia copiilor este foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Oamenii isi educa copii in fuctie de propriile lor principii si de educatia pe care au primit-o si ei la randul lor. Este destul de greu sa reusesti sa ii dai copilului o educatie perfecta, deoarece aceasta nu exista. Cu siguranta copilul isi va pune amprenta asupra sfaturilor tale si mai devreme sau mai tarziu le va elimina din tabieturi daca considera ca nu sunt utile.

Activitatea pe care o induci copilului este foarte importanta. In loc sa il lasi sa stea toata ziua in fata calculatorului sau al televizorului ai putea sa il inscrie in activitatile extrascolare care vor fi foarte benefice. Daca va creste intr-un astfel de mediu, copilul va sti sa fie mereu deschis provocarilor, va socializa si va avea timpul ocupat. Astfel, nu va trebui sa il lasi sa stea numai afara, atat de aproape de pericolele zilnice.

Parintii isi educa copii in functie de educatia pe care au primit-o si ei. Este evident faptul ca diferenta de mentalitate este enorma. Copii sunt mult mai deschisi la minte, se maturizeaza mult mai devreme dar si pericolele sunt pe masura. Cu siguranta va amintiti si va intrebati cum se face ca in timpul copilariei dvs. nu existau atatea boli precum in zilele noastre si nu gasiti un rezultat. Copilul este in primejdie la orice pas indiferent ca vorbim despre pericole care se pot intampla la locul de joaca sau pur si simplu boli.

Parintii protejeaza foarte mult copii si este nromal sa se intample acest lucru deoarece ei sunt foarte vulnerabili. Va amintiti cum in copilaria dvs. parintii nu aveau aceeasi grija si nu sporeau aceeasi atentie precum in zilele de astazi. Datorita fapului ca generatiile s-au schimbat si pericolele s-au schimbat.

Imediat ce se schimba putin vremea, observi ca piticului tau incepe sa ii curga nasul, face febra si se simte slabit. Acest lucru se poate intampla in orice sezon dat fiind faptul ca schimbarile de vreme sunt prea bruste. Nasucul infundat ii va crea o stare de disconfort micutului tau si ii va induce o stare de nervozitate si agitatie. Atfel, copilul nu va dormi linistit. Pentru a remedia aceste situatii puteti apela cu incredere la aparat aerosoli. Aceasta terapie presupune dezinfectarea infectiilor de la nivelul cailor respiratorii.

Aceasta terapie are o multitudine de avantaje deoarece medicamentele folosite pulverizate sunt foarte mici si ajung chiar si in cele mai adanci zone la plamanilor. Un alt avantaj al utilizarii este faptul ca aceasta forma de tratament ajunge exact acolo unde trebuie fara sa afecteze alte zone.

Exista 3 tipuri de astfel de aparate care urmaresc tratarea afectiunilor respiratorii cu aerosoli: nebulizatoare, care genereaza particule lichide, inhalatoare cu doze masurate cu particule lichide si inhalatoare cu pulbere uscata care genereaza particule solide.

Terapia cu aerosoli presupune inhalarea unor substante active care se pulverizeaza sub forma de vapori si patrund in diferite zone ale aparatului respirator. Aerosolii sunt niste particule foarte mici care se obtin prin imbinarea unui mediu gazos cu o substanta solida.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus