Sa-l ascultam pe clujean

De multe ori ne lasam limitati pentru ca tindem sa ne facem o parere mai mult generala despre ce inseamna un lucru. Spune sincer ce iti vine in minte cand auzi pentru prima data despre clujeanul.eu. Ca este un blog ce se dedica clujenilor, ca aceasta este sursa de inspiratie si practic se adreseaza tot lor. Insa poate ca o premiera si o surpriza acest blog aduce informatii despre o multime de aspecte. Nu se limiteaza el in primul rand pentru ca nici publicul sau sa nu fie astfel.

Cu ce se diferentiaza acest blog? Caci pana la urma sa poti capta atentia cuiva trebuie sa aduci ceva nou, sa vii cu o alta varianta decat pana acum. In cazul acestui blog chiar daca numele spune apartenenta sa iata ca surprinde cu adevarat cand practic se adreseaza unui public larg. Si de la stil la modul in care prezinta totul are sansele sale de a impresiona. Ce nu stiai despre acest blog este ca :

  • Te relaxeaza. Citind faci asta si nu numai pentru ca in general vorbind asta face parte din aria ta de interes. Te detasezi de aspecte banale si urmarind ce aduce in atentia ta iti dai seama ca este total diferit de ceea ce inseamna un blog clasic.
  • Nu te plictiseste. Nu vei gasi aici povesti siropoase, nu vei gasi aici povesti de viata insa nimic din ce inseamna arhiva acestui blog nu reprezinta un banal. Nu te plictiseste pentru ca aduce stiri interesante, aspecte care uimesc si noi descoperiri.
  • Un blog de generatie noua. Lasand la o parte faptul ca ii lipseste vechimea completeaza sau compenseaza cu partea de interesanta, ce merita stiuta. Afla planul elevetienilor de ajutor a cetatenilor, despre popcorn si cum anuleaza acesta efectul publicitatii, un caz uimitor de poligamie sau ce ii atrage pe barbati.

Suficiente incant sa existe o doza de apreciere pentru acest blog?

Articole create 411

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus