Romania si verdictul Eurovision

Desi tuturor ar fi placut ca anuntul de final al concursului Eurovision sa fie admiratia catre Romania ca si castigatoare nici anul acesta nu am reusit performanta de a ne pozitiona fruntas. Cezar Ouatu cel care a reprezentat tara anul acesta a ocupat locul 14 in clasament, fruntasa fiind Emmelie de Forest din Danemarca.

Daca e sa ne gandim la ce anume face ca Romania sa nu detina cheia succesului de fiecare data ne lovim de un obstacol, de fiecare spunem ca este vorba de un joc politic la mijloc care face motivul influentei in clasament. Insa daca e sa analizam ceea ce anul acesta a insemnat Eurovision-ul concurentul Cezar Ouatu a fost ca in fiecare editie alegerea publicului. Romanii si-au ales reprezentantul insa foarte usor este sa blamam atunci cand rezultatul nu este unul favorabil.

Un mare nume pe scena muzicala, Angele Ghiroghiu, cea de a carui nume s-a tot legat povestea de presuspusa iubire cu Cezar, a avut o declaratie transanta la aflarea verdictului Eurovision. Intr-o nota succinta crede ca Cezar ar trebui sa se intoarca la muzica buna. Desi talentul nu poate fi contestat, timbrul vocal de neegalat, ca si artist o persoana cu calitati muzicale Eurovision-ul nu a vazut partea de potential in reprezentantul Romaniei.

Multi altii insa au apreciat vocea uluitoare a lui Cezar Ouatu. Multi au ramas uimiti de show, de ceea ce s-a prezentat pe scena. Insa o data cu aceasta varianta au venit si comentariile care pana la urma au dovedit in ca intr-o masura au contat la final. Controversata aparitie ca si vestimentatie este doar una din partile povestii in acest sens.

Un onorant loc 13 pe scena muzicala internationala Eurovision a apreciat Romania cu un verdict departe si de un top 10 insa ramane aprecierea facat de cel care a facut eforturile necesare chiar si pentru acest loc.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus