revigorare relatie
revigorare relatie
revigorare relatie

Prima etapa a unei relatii de dragoste este cea mai frumoasa din povestea de dragoste a unui cuplu. Zilele tale sunt pline de momente in care te gandessti la alte momente in care ti-ai putea revedea partenerul. Ceea ce faceti impreuna nu prea conteaza neaparat, atata timp cat sunteti impreuna si stati unul cu celalalt. Inatlnirile voastre de la inceput sunt intime, frumoase, secretoase si emotionante. In cele din urma insa, ajungeti sa va cunoasteti mult mai bine si sa stiti deja la ce sa va asteptati unii de la ceilalti.

Va intalniti parintii, rudele, fratii, surorile, prietenii, si desi pare incantator, totul se schimba si nu mai sunteti doar voi doi impreuna si chiar daca sunteti, nu mai gasiti aceleasi lucruri in comun si deja va stiti prea bine ca intr-un fel de rutina placuta. Poate ca va mai iubiti si sunteti de acord ca va aflati acolo unul pentru celalalt, insa lucrurile se schimba si nu mai este aceeasi dragoste si atractie de la inceputul relatiei voastre.

Este destul de obisnuit pentru cuplurile aflate deja intr-o relatie de durata sa evolueze, dar la un moment dat sa intervina si familiaritatea. Cea mai simpla cale de masurat acest lucru este prin schimbarea infatisarii fizice. Daca planuiai sa mai scapi de cateva kilograme in plus, du-te si fa-o. Incurajeaza-ti partenerul sa faca exercitii cu tine.

Acesta va fi impresionat de devotamentul tau si asta va va asigura o alta activitate pe care o puteti face la intalniri. Poate ca ai fost ezitant in legatura cu schimbarea garderobei, chiar daca partnerului i se pare o idee foarte buna. De ce sa nu incepi acest lucru acum? In timp ce nu ar trebui ca partenerul tau sa astepte sa-ti schimbi personalitatea, a fi mai deschis la noi activitati si lucruri poate fi in general o idee buna.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *