lenovo yoga
lenovo yoga

Plusuri

  • display excelent
  • procesor cu o performanta puternica
  • mult mai accesibil ca pret decat competitorii

Minusuri

  • conectivitate limitata
  • tastatura cu minusuri
  • hard drive mecanic, incet
  • se incalzeste destul de tare
  • se simte greu cand este folosit ca tableta

 Noul Lenovo Yoga 2 are un ecran touchscreen de 1080p si un procesor Intel din a patra generatie, insa nu tine pasul cu ultimele noutati de la Acer, Dell si HP.

Lenovo Yoga, un convertibil subtire de 13 inch cu display IPS, s-a vrut a fi functionalitatea adusa PC-urilor. Pe masura ce timpul a trecut si Yoga a imbatranit, a inceput sa fie invechit. Display-ul 1600 x 900 a mers de la ultima generatie la stiri vechi si posibilitatea unica de deschidere, a devenit irelevanta.

Notebook-ul are un procesor Intel Core i5-4200U, 4 GB RAM, un hard mecanic de 500 GB si un ecran touchscreen de 1080 p. Specificatiile a facut Yoga 2 un dispozitiv mai bun decat originalul, lasand la o parte RAM-ul. Originalul Yoga oferea aceeasi RAMi insa cu posibilitatea de upgrade pana la 8 GB.

Dispozitivele convertibile si-au schimbat aspectul in ultimii ani. Modelele noi de pe piata ca HP Spectre 13t x2 si Acer Aspire R7 au aratat faptul ca un convertibil bun poate lua diferite forme si poate veni in diferite marimi. Mai mult decat atat, Dell a taiat drastic pretul la XPS 12, ce incepe acum de la 999$. Este dispozitivul Yoga unul unic sau doar unul din multele altele asemanatoare.

Display-ul iese in evidenta

Una din cele mai interesante dotari ale modelului original Yoga a fost display-ul IPS de 1600×900 IPS. La acel moment, 1366×768 era o rezolutie comuna si multe ecrane foloseau tehnologia nu prea impresionanta, TN-pane. Astazi insa, 1080p IPS e standard.

Pentru a tine pasul, Yoga 2 are un ecran Full HD. Pentru un convertibil, dispozitivul este foarte rapid. Din pacate insa, nu reuseste sa se ridice alaturi de dispozitivele din aceeasi gama pe care le gasim acum pe piata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *