recuperator de ulei cu aspiratie

Daca masina ta nu mai este de ceva vreme chiar atat de noua, atat de bine functionabila si de stralucita, si daca mai ales nu totul merge ca pe roate sau uns, cum vrei sa spui, atunci o problema sau mai multe chiar exista sub capota.

In cazul in care ai remarcat faptul ca motorul se inabusa si totul scartaie prin mecanismele de functionare ale acestuia, atunci ceea ce s-a intamplat poate fi faptul ca uleiul cu care tot aprovizionezi tu motorul din cand in cand, nu mai este atat de bun si face ca totul sa mearga mai rau decat bine.

Este cazul, asadar, epntru o schimbare de ulei, dar mai intai de toate, de o curatare adecvata a motorului, sau mai bine zis a interiorului motorului. Un recuperator de ulei cu aspiratie pentru motorul tau poate fi exact solutia ideala cand vine vorba despre o asemenea neplacere creata masinii tale si felului in care aceasta functioneaza.

Un astfel de echipament se incarca cu aer comprimat si dispune de un sistem ce functioneaza in mod autonom prin depresurizare. Un recuperator de ulei de motor uzat este foarte indicat pentru a indeplini o aspirare rapida de ulei uzat din motorul masinii tale, dar si de motorina din rezervor, antigel, etc.

Dar cum functioneaza mai exact curatarea motorului tau si evacuarea uleiului uzat din acesta? Prin folosirea unei sonde care aspira uleiul sau lichidul uzat tocmai prin depresurizarea aerului comprimat se poate face o curatare ca la carte a motorului tau care se poate ineca si infunda la un moment dat si te poate pune intr-o mare dificultate atunci cand te afli pe drum.

Un astfel de instrument special pentru curatarea inimii masinii tale poate fi regasit sub forma de butelie pe roti, care prin aspiratie si cu o evacuare pneumatica se poate utiliza pentru recuperarea uleiului uzat din motor, din cutia de viteze. Asta se poate face prin amplasarea acestui aparat sub elevator sau in canalul de vizitare, pentru o mai usoara accesare a motorului si pentru o mai buna aspirare a uleiului uzat.

Daca doresti ca masina ta sa mai functioneze inca mult timp de acum incolo, daca motorul autoturismului tau vrei sa fie ca nou mereu si sa primeasca ulei de motor curat care sa-i dea viata si sa intretina mecanismele de functionare ale masinii tale, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la un service auto specializat sau sa iti achizitionezi o astfel de scula auto care sa te ajute in urmatoarele tale demersuri de curatare si intretinere a autovehiculului tau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *