Regulile unor invitatii deosebite – ce trebuie sa alegi pentru nunta sau botezul ce urmeaza

Din perspectiva unui invitat, oricine stie ca invitatia la un eveniment este cea care deschide sau nu interesul si pofta pentru distractia ce va urma. Chiar daca este sau nu o obligativitate a participarii, pana la urma prima impresie, creata de altfel prin intermediul unei invitatii, este si atitudinea pe care invitatul o capata. Se va incarca cu entuziasm sau nu pentru ceea ce va urma. Fie nunta, fie botez, invitatiile sunt absolut necesare si mai mult decat atat, trebuie alese cu grija.

Invitatia vs. evenimentul

De fapt, rolul unei invitatii este aceea de a reprezenta evenimentul ce va urma. De la a striga in piata publica la a tipari datele evenimentului nu a fost decat un pas. De atunci inca se pastreaza acest obicei, deci nu ai de ce sa subestimezi acest pas in organizarea evenimentului ce va urma.

Trebuie avuta in vedere atat tematica, dar si locatia, timpul, precum si culorile de decor. Desi sunt si voci care considera ca evenimentul, in definirea lui prin astfel de detalii, va fi o surpriza si invitatia trebuie sa nu dezvaluie despre asta – potrivirea intre invitatie si eveniment este totusi necesara intr-o masura.

Fii original

In mare parte, toata lumea stie despre ritualul de primire a unor invitatii. Deci este de asteptat si intuit sa includa anumite detalii. Cand vine vorba de o invitatie pentru botez mai toata lumea se asteapta sa vada clasica imagine cu un baietel sau fetita sau imprimeul cu biberon, specific unui nou nascut. La capitolul nunta, florile si designul cu mirii sunt de preferat. Fii original si surprinde pe toata lumea.

O textura diferita la invitatii de nunta si botez iti asigura originalitatea. Poti alege elemente satinate precum funditele, pentru un contrast aparte. Si crezi sau nu, in momentul in care invitatia este atinsa, exista o experienta diferita simtind delicatetea texturilor. De asemenea, poti alege un miros aparte, un miros subtil pentru plic. Se considera ca astfel de mirosuri sunt si responsabile cu asocieri de amintiri, pot influenta starea si desigur ca scopul tau este sa aduci un zambet pe chipul celor care vor primi invitatia ta.

Cum sa iesi in evidenta? Desigur ca si textul in sine conteaza in egala masura. Doar ca trebuie sa faci o potrivire de stil; chiar daca esti de parere ca  o exprimare hilara atrage mai mult, mai intai de toate trebuie sa te gandesti daca aceasta se potriveste cu tipul de eveniment ce il organizezi. Asadar, si la acest capitol trebuie sa ai in vedere corelatia cu evenimentul si modul in care il anunti.

Intr-un mod elegant, pentru a nu combina placerea de a anunta o nunta sau un botez si partea de organizare ce tine de confirmare, ar fi bine sa te gandesti la un card separat pentru asta. Este deja o metoda foarte populara.

De asemenea, nu in ultimul rand, alegerea plicului reprezinta un ultim pas pentru care sa faci o alegere estetica. Dar aici lucrurile sunt usor mai simpliste; poti merge pe varianta clasica, de plic alb. De regula, invitatiile vin la set, cu propunerea de plic colorat, daca este cazul. Asa ca nu iti mai ramane decat sa alegi o data si bine.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus