Se spune ca atunci cand o femeie isi doreste ceva este imposibil sa nu reuseasca. Sunt multe astfel de descrieri care aduc in prim plan puterea femeilor si desi poate aparent ca si fizic nu este pe aceeasi lungime de unda cu barbatii totusi forta sa interioara depaseste puterea de ordin fizic. Cand vine vorba de proteste este o alta modalitate de a observa cu cata convingere pot femeile sa faca asta.

Miltinad pentru o cauza exista diverse metode insa cele pe care numai o femeie le poate face aduce un mai mare aport la cauza. Un exemplu edificator a fost adunarea generala a mamicilor carfe doreau sa demonstreze ca a alapta in locuri publice nu reprezinta un gest obscen sau deplasat ci este in natura umana. Si pe aceeasi lungime de unda se regaseste cazul celor care protesteaza in sanii goi. Nu este o noutate, nu este poate spectaculosul insa ce le determina pe femei sa faca un astfel de gest?

Atragand atentia mai mult fara doar si poate ca si efect asa cum una din feministele convinse a declarat reprezinta un soc pentru public. Un gest obscen care tine de intimitate, se muta totul in locul publicului. Pe cealalta parte este insa o intreaga controversa in acest subiect si mod de a actiona. Nu este imaginea de femeie puternica oarecum denigrata prin expunere? Nu acelasi lucru spun feministele caci vad in asta puterea de decizie, actiunea proprie de a dori sa se expuna astfel.

Cu numeroase evenimente unde exibitionsimul de acest fel s-a produs feministele nu se lasa. Un interviu recent dezvaluie inca o data ca principiul lor este unul bine implementat, cum de altfel aflam surprinzator ca exista si un manual care sa le invete care este atitudinea si pozitia corecta si demna de a protesta si nu numai la modul general ci prevazator, desigur, cum sa faca fata fortelor de ordine.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *