pregatiri inainte de sex

Pregatiri inainte de sex

Atat femeile, cat si barbatii asteapta cu nerabdare o noapte romantica, senzuala, pasionala si plina de mister pe care sa si-o aminteasca pentru mult timp de acum incolo. Insa inainte ca aceasta noapte fierbinte de amor sa se petreaca intre doua persoane, cei doi parteneri se pregatesc intens inainte de o partida, pentru ca vor sa impresioneze in special daca asta este prima lor experienta sexuala impreuna.

Femeile se vor ingriji mai ceva ca pentru o iesire in club sau la un eveniment. Se vor bibili, se vor pensa, se vor depila peste tot pe unde trebuie, isi vor alege cu grija hainele cu care se vor prezenta la intalnire, dar mai ales lenjeria intima ce o vor purta pe dedesubt, pentru a-i da pe spate in totalitate pe masculi.

De asemenea, in cele din urma se vor machia, isi vor aranja parul  ca sa arate pe cat de bine se poate si apoi vor sta pentru cat timp mai este inainte de intalnire si se vor gandi mai exact la cum se va desfasura noaptea de sex si cat de bine se vor simti atunci cand partenerul lor le va mangaia pe tot corpul, le vor alinta si saruta peste tot, dar mai ales isi vor inchipui momentul magic cand vor primi satisfactia suprema iar marele O va fi rostit.

Si barbatii se gandesc destul de mult la o asemenea experienta pentru ca daca nu ei, atunci cine? Se pregatesc din timp barbierindu-se, epilandu-se eventual si ei, facand un dus bun, parfumandu-se si aranjand locul in care se va desfasura activitatea placuta in sine, daca asta este locul in care le vor duce pe iubitele lor pe culmile extazului.

De asemenea, acesti masuli virili isi vor pregati arsenalul din dotare, jucariile pe care poate le vor folosi si accesoriile cu care ii vor incanta simturile partenerei, dar de asemenea isi iau si masurile de protectie necesare pentru a nu ramane in pana exact cand le este lumea mai draga.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus